Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART NAV-B CHRONO I NIE TYLKO TEN

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jeszcze nie wysłałem listy, czekam na dane od pino :D Trebor już szaleje, Chłopina nie może się już doczekać zegarka ;)

W związku z licznymi pytaniami - wszyscy możemy wybrać drugi pasek do 49 euro jest zgoda Pani Ani :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze nie wysłałem listy, czekam na dane od pino :) Trebor już szaleje, Chłopina nie może się już doczekać zegarka ;)

W związku z licznymi pytaniami - wszyscy możemy wybrać drugi pasek do 49 euro jest zgoda Pani Ani :)

:D

pino pospiesz się !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy z nas będzie zamawiał sam, ale jak to tam dalej będzie to nie wiem ;) Pani Aniu prosimy o podpowiedź, bo juz pojawiaja się trudności (trebor444).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy z nas będzie zamawiał sam, ale jak to tam dalej będzie to nie wiem ;) Pani Aniu prosimy o podpowiedź, bo juz pojawiaja się trudności (trebor444).

Przestaję rozumieć, to po co zbiorcza lista?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojtek lista, która zostanie przesłana do Steinharta posłuży im za weryfikację złożonego zamówienia. Żeby skorzystać z rabatu trzeba być na liście, stąd była prośba o imię i nazwisko. Ty jak będziesz zamawiał na ich stronie swój zegarek to masz podać swoje dane i w miejscu na notatkę do zamówienia (ponoc cos takiego tam jest) masz podać jakie paski wybrałeś, jaką klamrę, że przesyłka 0,00 i podać rabat jaki został uzgodniony. Steinhart potem to zweryfikuje z moją listą.

Oto co napisała Pani Ania apropos płacenia przez PayPal

"prosze przy zappalcie PayPal przejsc do: -przeslac pieniazki (mam nadzieje, ze po Polsku rowniez tak jest napisane)

- potem przelac na adres PayPal [email protected]

- Sume, ktora zostala ustalona przelac, wpisac ja,

- I wazne- podac numer rachunku,

Jezeli stanie sie tak, ze zostanie wiecej pieniazkow przelane, nie ma problemu, roznice przelejemy natychmiast spowrotem

Przy robieniu przelewu takich problemow raczej nie bedzie."

Ja nigdy z PayPal nie korzytsałem więc będę płacił przelewem, myślę, że nie będę miał problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu z mojej strony sprawa zamknięta, właśnie puściłem pieniądze via paypal ;)

Na maila poślę do Pani dane do wysyłki.

I informacja dla reszty zainteresowanych - przelewając przez paypal jest okienko do komentarza, niestety ma tylko 300 znaków, więc trzeba się mocno streszczać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Przepraszam, ze nie odpisywałem dość długo. Przepraszam ale byłem nieobecny. Jeśli chodzi o zakup Steinharta.. to już go dokonałem. Zrobiłem to troszkę wcześniej z racji takiej, że w sobotę mam wielkie wydarzenie i potrzebowałęm zegrek mieć już. Więc dziś dotarł. Pani Ania w prywatnej korespondencji zaproponowała mi "grupowe" warunki i troszkę wyszedłem przed szereg. Piszę ten post tylko po ty by przekonać tych, którzy jeszcze się wahają. Zegarki spod bandery Steinharta są przepiękne. Wykonanie jest super i tak naprawdę w moim odczuciu dziś tj. 18 Października umarł mit Stowy (którą defakto posiadam)!! Steinhart rulezzzz!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo tego przepraszam w poprzednim poście ;) Jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie wykonania zegarków Steinhart chętnie opowiem. Jestem ogromnie zaskoczony. Do tej pory myślałem (zresztą wielu tak sądzi, nawet na tym forum), że Stowa jest poza zasięgiem, że niby ta sama półka, a jednak wyżej. Koledzy, nic bardziej mylnego!! Stowa to tylko bogata historia. Natomiast zarówno wykonanie zegarka, a przede wszystkim obsługa klienta, doradztwo jak i sama wysyłka zdecydowanie po stronie Steinharta!! Przepięknie, fachowo plus niezwykle sprawnie i szybko. To był mój pierwszy zegarek marki Steinhart, ale na pewno nie ostatni. Aha, to nie jest reklama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno wrzucę. Postaram się jutro. Teraz muszę się nim nacieszyć. Do tego mamy malutkiego szkraba, który już śpi i nie chciałbym pstrykać lampą i go budzić. Póki co zastanawiam się, czy zdjąć folię ochronną ze szkiełka ;) Co by jednak wlać trochę dziegciu w beczkę miodu jest malutka wada. Co prawda broń Boże nie w zegarku, ale na karcie gwarancyjnej. Mam zaznaczoną automatyczną Etę 2824 zamiast Unitasa 6497. I tu w sumie pytanie do Pani Ani, co zrobić z tą przypadłością??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzykee a jaki zegar kupiłeś?? :) Jeśli to może Aviation GMT to powiedz proszę (jaki masz nadgarstek) jak Ci leży...czy nie jest zbyt duży?? :) To dla mnie bardzo ważne więc proszę o odpowiedź;)...no i graaaaaaaatuluję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem STEINHART "Nav B-Uhr II 44 mm hand driven". I nie dlatego, że najtańszy (miałem przeznaczone pieniądze na Fliegera Stowy - sporo droższego) tylko dlatego, że szukałem typowego Pilota. Nie Chrono. Stowa jest u mnie spalona na całej lini. Czekałęm 3 miesiące na zegarek, korespondowałem regularnie, pytałem o termin dostawy. Obiecano mi, że otrzymam go przed 23 Października na 10000% by w ubiegłym tygodniu poinformować mnie, że może dostanę zegarek w połowie grudnia!!!!! Tak się nie robi. Stąd wybór padł na Steinharta. Po 4 dniach zegarek na ręku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec ja ruszam pod konie ctygodnia z zam\owieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, dzisiaj lub jutro bedzie mozna zamowic Marine Chronometer II arabisch i römisch.

Prosze obserwowac nasza strone, kto byl zainteresowany tym zegarkiem.

pozdrawiam,

to ja, to ja p. Aniu :)i jeszcze jedno pani Aniu - jaki jest numer paska do mariny, ktory znajduje sie na waszej stronie? czy wystarczy podac opis z danych opisujacych zegarek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim skromnym zadniem -SUPER!! fajnie bedzie wspolgral

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja, to ja p. Aniu :)i jeszcze jedno pani Aniu - jaki jest numer paska do mariny, ktory znajduje sie na waszej stronie? czy wystarczy podac opis z danych opisujacych zegarek?

teraz na szybko nie wiem, ktory to jest, ale cos mnie sie wydaje, ze one nie sa w sprzedazy, ten pasek chyba mozna zamowic tylko z zegarkiem. Ale na 100% bede pewna w srode w pracy, poniewaz to jest nowy zegarek ;)

"ktory znajduje sie na waszej stronie? czy wystarczy podac opis z danych opisujacych zegarek?" - nie rozumiem za bardzo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem też będzie wyglądał fajno. A w ogóle, to Steinhart robi na prawdę świetne paski. Grube ale elastyczne, no i przepięknie pachną skórą ;) Masakra!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz na szybko nie wiem, ktory to jest, ale cos mnie sie wydaje, ze one nie sa w sprzedazy, ten pasek chyba mozna zamowic tylko z zegarkiem. Ale na 100% bede pewna w srode w pracy, poniewaz to jest nowy zegarek :)

"ktory znajduje sie na waszej stronie? czy wystarczy podac opis z danych opisujacych zegarek?" - nie rozumiem za bardzo :D

a, jezeli chodzi Panu o to jak opisac pasek, ktory jest przy tym zegarku. To nie potrzeba tego, ten pasek jest paskiem standardowym i on zawsze jest przy nim zamontowany. Chyba, ze ktos zazyczylby sobie inny, to trzeba napisac ktory numer paska to jest. Mam nadzieje ze teraz skapowalam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz na szybko nie wiem, ktory to jest, ale cos mnie sie wydaje, ze one nie sa w sprzedazy, ten pasek chyba mozna zamowic tylko z zegarkiem. Ale na 100% bede pewna w srode w pracy, poniewaz to jest nowy zegarek ;)

ok-rozmumiem ze jezeli zamowie art nr 10421( czyli zegarek) to razem z nim juz dostaje ten pasek? dodatkowo zamawiam pasek (dodatkowy pasek art nr 169 dostane z zapieciem motylkowym? jezeli tak to czy to jet blysk czy mat?)i klamre (np. art nr oem 108)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.