Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART NAV-B CHRONO I NIE TYLKO TEN

Rekomendowane odpowiedzi

ten do lotniak chrono pasuje ( zatrzaski) ale z marina - moze sie gryzc:-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde panowie....jestem laikiem ale czy ten PayPal jest bezpieczny?? ;)

Przecież potem mają wejście na nasze konto....i numer i inne?? :D

Jak to jest z bezpieczeństwem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia bezpieczeństwa na Paypalu to temat na długą rozmowę. W każdym razie Ty martwić się nie musisz, tylko ten komu pieniądze przelewasz. Będąc w Anglii sprzedawałem dość drogą rzecz na ebayu i dostałem potwierdzenie zapłaty z paypala od tego co kupil. Dopiero po kilku dniach wyszło, ze to było potwierdzenie wirtualne, tak zresztą jak i pieniądze. Towar wysłałem do Nigerii i za czym się pokapowałem mogłem szuka wiatru w polu. Natomiast nie musisz sie martwić. Nikt dostępu do Twojego konta bankowego nie bedzie miał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sprawdziłem, u mnie kurs wynosił 4,00 zł za euraka, więc trochę dołożyli - koło 8 groszy na euro w stosunku do kursu średniego NBP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieję że panowie zamieścicie foty nowych nabytków? jestem ciekway jakie są wasze wrażenia ( dot. wzystkich zamówionych modeli).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już zapłaciłem i teraz czekam i czekam i będzie mi się ten czas dłużył ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że juz zamówili:

Bzykee

Wojtekimarco

Trebor444

Pominąłem kogoś ?

Lista juz prawie gotowa, pino jeszcze musi mi tylko coś odpowiedzieć :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już zapłaciłem i teraz czekam i czekam i będzie mi się ten czas dłużył ;(

trebor jak płaciłeś: paypal-em czy klasycznym przelewem "bank to bank"? jaki przelicznik ci zastosowali ( zl do euro)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paypalem (mam powiązaną kartę kredytową). Często płacę w ten sposób ale zawsze korzystam z przekierowania ze strony firmy gdzie kupuję.

Tutaj robi się przelew na adres email (nowość dla mnie) ale okazało się to też dość proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierdziu, dla mnie to czarna magia. Pewnie jak już będę to robił to okaże się to super proste. A o jakim numerze konta pisała Pani Ania (żeby je podać) ?

Czy PayPal widzi limit dzienny karty ? Czy pobiera ponad to do wysokości salda rachunku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paypalem (mam powiązaną kartę kredytową). Często płacę w ten sposób ale zawsze korzystam z przekierowania ze strony firmy gdzie kupuję.

Tutaj robi się przelew na adres email (nowość dla mnie) ale okazało się to też dość proste.

Ja zrobiłem identycznie, też mam powiązanie z kartą kredytową i również wysyłałem kasę na adres mailowy :D

Ciekawe jak podejmą pieniądze z konta mailowego :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o jakim numerze konta pisała Pani Ania (żeby je podać) ?

Ja rozumiem, że o Twoim/moim własnym. W przypadku gdybyś puścił za dużą kwotę.

Ale to się chyba nie zdarzy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, płaciliście ze strony PayPal czy zamawialiście na stronie Steinharta i potem realizowaliście płatność z ich strony poprzez PayPal. Bo widzę, że mogę zapłacić bezpośrednio ze strony PayPal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, płaciliście ze strony PayPal czy zamawialiście na stronie Steinharta i potem realizowaliście płatność z ich strony poprzez PayPal. Bo widzę, że mogę zapłacić bezpośrednio ze strony PayPal

Ja złożyłem zamówienie na stronie Steinharta a potem wszedłem na paypala ale nie ze strony S dlatego że wtedy narzucona jest kwota z systemu czyli wartość zegarka plus przesyłka i nie ma możliwości zmiany.

Wejdź na stronę paypala wybierz opcje przelej pieniądze (2 zakładka chyba) a potem proste jak barszcz :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tam pisałeś szczegóły zamowienia, to te 300 znaków co pisałeś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tam pisałeś szczegóły zamowienia, to te 300 znaków co pisałeś ?

Tak.

Dodatkowo posłałem maila ze szczegółami zamówienia i wysyłki do P. Ani i na [email protected], ale nie wypełniałem formularza ze strony stenka.

Pytanie do trebor444, masz od nich jakąś odpowiedź?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, ale cierpliwie czekam :D

Trebor czekam na fotki Twojego A GMT z niecierpliwością :) A swoją drogą to jaki masz rozmiar nadgarstka? :( Byłoby super zobaczyć go na ręku..... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem potwierdzenie z paypala, że płatność została wysłana. Mam nadzieję, że Steinhart dostanie dzisiaj listę (SIRLUKE1 :D ) pewnie będzie im potrzebna i jest pewnie szansa na wysyłkę w dniu jutrzejszym.

Pani Aniu trzymam kciuki za szybkie tempo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.