Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART NAV-B CHRONO I NIE TYLKO TEN

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że zamówienia ruszyły :( Teraz najgorsze to oczekiwanie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 cm nie dużo. Sam jestem ciekaw czy będzie dobrze leżał.

Heh...zazdroszczę tych 18cm :( ja mam niecałe 17cm :D Ale mam nadzieję, że będzie leżał dobrze :)

Jak będziesz miał choćby jedną fotkę na ręku to plizzzzzzz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łukasz ja trochę zmienię zamówienie- inne paski ( bo mnie przekonałeś:(; inna klamra- ale to nie robi chyba różnicy? jutro składam zamówienie u stenka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł lista dziś poszła. Napisz jakie zmiany naniosę na listę i puszczę raz jeszcze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super. Mam prośbę, jak dotrze zegar to zrób zdjęcie wszystkiego co dostałeś (chodzi mi o opakowanie, czy jest może urządzenie do zmiany pasków itd.).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dostałem maila od stenka, że kasa wpłynęła i przechodzą do realizacji :(

To ja nie dostałem jeszcze takiej informacji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super. Mam prośbę, jak dotrze zegar to zrób zdjęcie wszystkiego co dostałeś (chodzi mi o opakowanie, czy jest może urządzenie do zmiany pasków itd.).

Fotki pstryknę jak dojdzie. A co do "urządzenia do zmiany pasków" no to chyba nie ma na co liczyć. Ale jesli taki gadżet Cię interesuje to wejdź na www.watchstyle.com . Ja tam zamawiam pasiory zawsze z kompletem teleskopów i tam kiedyś zamówiłem cacko do zdejmowania teleskopów. Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tez taki wichajster, tak tylko ciekawy jestem jaki będzie kpl. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja nie dostałem jeszcze takiej informacji :D

juz mam Pana zamowienie :( dzisiaj zegarek powinien zostac wyslany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzykee następny będzie ten, Pani Aniu miała Pani coś o nim napisac, chyba, że to zdjęcie jest ściśle mega tajne :)

ten zegarek bedzie mozna zamowic na poczatku nastepnego roku. Cos mi sie wydawalo, ze juz to pisalam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przysłali mi kolejne info z numerem przesyłki, więc sikor jedzie :)

Ja mam tez taki wichajster, tak tylko ciekawy jestem jaki będzie kpl. :)

A skąd masz informację, że dają wichajster do kompletu? Nigdzie na stonie stenka na to nie trafiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We wstępnej fazie Pani Ania proponowała taki sprzęt zamiast rabatu. Wiem, że do limitacji taki sprzęt (ma to jakąś nazwę ? ) dają :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pani Aniu a jak złożyć zamówienie jeżeli na stronie jest komunikat że "wkrótce dostępny"? zrobić przelew z paypala na państwo konto a w komentarzu napisać nasze ustalenai i nr artykułów? PROSZĘ O WSKAZÓWKI!!!! dziś jeszcze bym wpłacił "kasiorkę":)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł zamów przez PayPal. i w komentarzu wpisz zamówione artykuły po kodach ze strony Steinharta. Pani Ania pisała mi, że ma dla Ciebie odłożony zegar i czeka na zamówienie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu ja zamawiam Nav-B w poniedziałek, mój kolega chyba też :) Proszę odłożyć dwa, gdyby okazało się, że schodzą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie już " po stresie" kasa poszła, zamówienie złożone - Ania napisała że "towar" wyjdzie w poniedziałek ........i niech szybko przyjdzie:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przesyłka w Komornikach, czyli dzisiaj już nie dotrze. A tu cały weekend przede mną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem co to oznacza, mój też leżał w Komornikach, a ostatni weekend był jednym z najdłuższych w moim życiu. Ale panowie, warto czekać. Ja jestem swoim zachwycony. Non stop lampie się na swoje nowe cacko. A luminescencja.. rewelacja, zegarek świeci całą noc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i najważniejsza sprawa. Od poniedziałkowego południa do chwili obecnej (piątek wieczór) pospieszył 6-7 sek. Uważam, że jest to wynik rewelacyjny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.