Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Octopus

Bardzo chudy nadgarstek!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum i potrzebuję porady fachowców. Nadgarstek 15cm... chyba nic więcej nie muszę dodawać :)

Google z moim nadgarstkiem odsyła mnie na forum dla kobiet :) może zna ktoś ten temat z autopsji i ma jakieś rozwiązanie (najlepszym pewnie byłoby zrezygnowanie z zegarka).

Interesuje mnie zegarek do 700-800zł, kwarcowy, najlepiej na skórzanym pasku, sportowo-elegancki...

Pozdrawiam wszyskich i z góry dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam prawie taki nadgarstek, nosze lotnika na mołni, a to mechanizm kieszonkowy i po prostu musi być więcej niż 40 mm.

Trochę duży ale się przyzwyczaiłem. Z autopsji 40 mm może być i ten rozmiar to górna granica wygody.

Potem czuję "żelastwo lata po nadgarstku".

Moja rada, mniej kieruj się rozmiarem, ale ciężarem i tym co Ci się podoba.

W dziale sprzedam jest trochę powyżej budżetu, ale bardzo fajny lotnik Certiny 38 mm.

Na Twoim miejscu to bym zastanowił się trochę czy nie przekroczyć budżet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seikacze są nudne :) (choć dobre)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nadgarstek 16cm, Omegę 45,5mm i jest jak najbardziej ok. Także nie sugeruj się wielkością swojego nadgarstka i teoretycznym przypasowywaniem, tylko odwiedź kilka salonów i zmierz kilka zegarków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.