Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość mrovka

Opinia o Frogmanach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mrovka

witam

wiosna już była pod postacią GW200F,więc teraz czas na lato..a wraz z nim czas na radosc i takie tam rzeczy heheh

-moja dziewczyna powiedziała ze najbardziej sie jej podoba z wszystkich żab,ja tylko dodam że faktycznie mają 'moc' te kolory

post-28803-0-49677200-1331851511.jpg

frog,przepraszam jak odbierzesz to jako 'przesladowanie' ;)...ale pisałem juz że żółty to kolor zazdrosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny Frogman...

Gratuluję kolejnego ;)

<script src="//widget.time.is/t.js"></script>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja zielona Froga to mistrzostwo świata.

Przyznam się, że coraz bardziej podobają mi się kolorki w zegarkach.

Przy okazji zdjęcie mojej żabki

dsc0187zm.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

panie i panowie

chcialem wam przedctawic mój 'powiew świeżości'

post-28803-0-26815700-1331853557.jpg

mam nadzieje ze wkrótce splynie na mnie jakaś wena by te dwa ostatnie nabytki należycie obfocić ;)

swoja droga mam pytanie..nie ukrywam ze GW206K bedzie zegarkiem raczej na ozdobe i bedzie raczej ciagle w jednym miejscu [tak,wiem co myslicie o takich jak ja ktorzy ogladaja a nie uzywaj:)]

-i tu rodzi sie pytanie:czy kurz i uplyw czasu bardzo odbije sie na tej snieżnobiałej jakosci??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję kolejnej żabki.

Koniecznie zrób mu sesję zdjęciową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Białe G są ostatnio trendy. I o zgrozo podobają mi się nawet :unsure: . Widziałem parę osób z białymi Frogmanami na łapie i wyglądało to dobrze...nawet bardzo dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka
post-28803-0-01709600-1331854061.jpg

post-28803-0-10559200-1331854059.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

zostane przez was znienawidzony jak powiem ze kupilem sobie nastepnego do kolekcji???

-czekam na GW205K ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zostane przez was znienawidzony jak powiem ze kupilem sobie nastepnego do kolekcji???

-czekam na GW205K ;)

Zdecydowanie!!!

Oddaj jakiegos dla równowagi:)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 00110010000010011001

Super ;) Gratuluje

Nosisz te zaby chociaz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

no co ty :)..najchetniej to bym sobie załatwil jakies hermetyczny inkubator z własnym zasilaniem i własnym mikroklimatem by zachowały jak najdluzej swieżość:)

- ale musze tez sie troche wytłumaczyc dlaczego mam takie podejscie...bo w sumie traktuje te perełki jako zamorozenie funduszy.

- wiem ze mozna wpalcic do banku,jest bezpieczniej i wogole - ale ten system oszczedzania jest bardziej atrakcyjny bo mozna dotknac,przetrzec z kurzu i bardziej cieszy:)

i wiecie co,nie odbierzcie mnie zle ale na tym zielonym juz zarobilem prawie 200 funtow - ale nie ma sie co cieszyc bo ceny poszły w gore przez to tsunami Japoni,wiec sami rozumiecie

Jako milosnik teorii spiskowych dobrze by bylo zaopatrzxyc sie w wskaznik gajgera przed zakupami z Japoni :))

W momencie jak dojdzie GW205K to oczywiscie dowód bedzie wklejony:) - co prawda zegarek uzywany ale brand niu pasek i bezel :) ojj,bedzie cieszyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 0.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.