Master Yoda 2171 #3701 Napisano 24 Października 2013 cook -a środeczek tej Omegi będzie można by zobaczyć ?Proszę-1943 A ja ostatnio wybralem sie rowerem na pchli targ i sie udalo Zależy w jakim kraju się jeżdzi..... Koronkę masz ładną..... ale moja oryginalna ...sygnowana .Twoja także ładnie się prezentuje a tu środeczek mojej jeszcze przed czyszczeniem I dzięki za dobre słowa faktycznie jest klimatyczna...... Wyprzedziłeś czas o 20 lat z tą sygnaturą .....ale "30" to "30" -jest super.Chyba zacznę jeździć rowerem...Gratulacje Tyle, że nie od tego zegarka Ale omega ładna. Gratulacje, Maćku Pisałem Ci że jeżdzę ....i nic z tego 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #3702 Napisano 25 Października 2013 Może jeździsz pod górkę i ciężko Ci zbierać. Chyba czas na niedzielne wypady na ten targ! Może jakie biuro zegarkowych eskapad utworzyć? Tylko zanim my dojedziem to koleś (sorry!)nam wszystkie podkupi i na jakiej ławce dom aukcyjny otworzy. I jak się nie obrócić to dupcia z tyłu. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3703 Napisano 25 Października 2013 Nowy nabytek, więcej zdjęć w wątku o zenithach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3704 Napisano 25 Października 2013 Nowy nabytek, więcej zdjęć w wątku o zenithach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #3705 Napisano 25 Października 2013 Fajny sikor ,świetnie sie komponuje kolorystycznie z tym paskiem ale pasior za gruby moim zdaniem. Kupiłem kiedyś Patiniego do omegi w tych rozmiarach.......to jednak powinny być nieco cieńsze paseczki choć do jakości i wykonania nie można się przyczepić Pilocik jednak w dechę... 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobuz1 3 #3706 Napisano 25 Października 2013 (edytowane) Fajny sikor ,świetnie sie komponuje kolorystycznie z tym paskiem ale pasior za gruby moim zdaniem. Kupiłem kiedyś Patiniego do omegi w tych rozmiarach.......to jednak powinny być nieco cieńsze paseczki choć do jakości i wykonania nie można się przyczepić Pilocik jednak w dechę...To jest tzw. German tuning- nowy trend ... BTW: fajny, no i widać gwiazdę a jak wiadomo bez gwiazdy nie ma jazdy. Edytowane 25 Października 2013 przez lobuz1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #3707 Napisano 26 Października 2013 Aj tam aj tam do 1955 była jazda bez gwiazdy 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmisiekwatch 3 #3708 Napisano 26 Października 2013 A oto i mój najnowszy skarb ... Srebrny Longines w pięknej kopercie... tylko brak mu jeszcze wskazowki minutowej, szkiełka no i koroki ... ale balansik chodzi jak nowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3709 Napisano 27 Października 2013 Dzisiaj "zaszalalem" troche na gieldzie a to jeden z kilku "owocow" szalenstwa.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3710 Napisano 27 Października 2013 Gratulacje, pokaż pozostałe . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3711 Napisano 27 Października 2013 Oto moje dzisiejsze "owoce szalenstwa" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3712 Napisano 27 Października 2013 Jak szalec to szalec...az sam sie zlapalem za glowe po tym moim szalenstwie..co ja robie?????moze to juz powazne stadium choroby?? hmmm.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3713 Napisano 27 Października 2013 Toś poszedł po bandzie , hurtowe zakupy.Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1929 #3714 Napisano 27 Października 2013 Piękne sztuki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sudix 1 #3715 Napisano 28 Października 2013 W hurcie taniej ;-) Sam czasem tak kupuję. Piękny jest Tissot i Osco- bardzo mi się spodobały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #3716 Napisano 28 Października 2013 Osco jest przyjemny w odbiorze. Średnica koperty, to 34 mm.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartinoTopolino 1 #3717 Napisano 28 Października 2013 Zacne Klasyki ... szczególnie Tissot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #3718 Napisano 28 Października 2013 No nie żle,to już jest choroba i tak trzymać nic nie popuszczać-gratuluję nabytków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3719 Napisano 28 Października 2013 A mógłbyś pokazać mechanizmy Tisotów? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3720 Napisano 28 Października 2013 Osco jest przyjemny w odbiorze. Średnica koperty, to 34 mm.?Tak 34mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3721 Napisano 28 Października 2013 A mógłbyś pokazać mechanizmy Tisotów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #3722 Napisano 31 Października 2013 tak sobie pomyślałem że czasu jak by więcej to coś powrzucam heuerowy bliźniak 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3723 Napisano 31 Października 2013 No ładny panie...[mechanizm w szczególności]. -tylko ten "metalowy pasek" jakoś za bardzo błyszczy....... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #3724 Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Jak heuer to i HEUER Edytowane 31 Października 2013 przez primabaleron 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #3725 Napisano 31 Października 2013 No ładny panie...[mechanizm w szczególności]. -tylko ten "metalowy pasek" jakoś za bardzo błyszczy....... i tu mam dylemat paskowy..... 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach