jakubos 453 #1 Napisano 24 Grudnia 2010 To nie jest mój pierwszy zegarek, jestem jednak mile zaskoczony jakością wykonania i wyglądem na żywo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2 Napisano 24 Grudnia 2010 Mam nadzieję Jakubie, że mamie się spodoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lachu 0 #3 Napisano 24 Grudnia 2010 o, kolega ma dokładnie taki sam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 453 #4 Napisano 25 Grudnia 2010 Podziękowania dla Jash-a za pilotowanie tematu. Fotka niezbyt wyraźna od strony dekla Teraz kilka słów Pudełko z zegarkiem zapakowane jeszcze w biały karton.Samo pudełko skórzane.W środku poza zegarkiem karta gwarancyjna, instrukcja obsługi w języku polskim,niewielki katalog z innymi zegarkami FC, gwarancja międzynarodowa oraz spis punktów serwisowych FC.Sam zegarek:Tak jak już pisałem jestem pozytywnie zaskoczony. Wskazówki pozłacane ze wstawką z masy świecącej zrobione tak dyskretnie że nie psuje wyglądu.Szkiełka szafirowe, koperta wykonana bardzo starannie.Pasek przepięknie pachnący krokodyl. Ciemny gruby i taki mięsisty.Mechanizm nie ma szału, prosta ETA 2824 z wersji chyba ELABORE, mógł by być lepszy, ale w tej klasie to standard.Ogólnie Constanty są dosyć urocze i mogą się podobać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #5 Napisano 26 Grudnia 2010 Bardzo elegancki, dobry wybór. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwek34 0 #6 Napisano 27 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7 Napisano 27 Grudnia 2010 A co ma Twój Tag do wątku Jakubosa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #8 Napisano 28 Grudnia 2010 @AdiA bo obydwa maja biale tarcze @Sylwek34Zrob wiecej zdjec i wrzuc do Galerii. Gratulacje dla obu posiadaczy! 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9 Napisano 29 Grudnia 2010 A owszem - zegarek zasługuje na więcej fotek - ale w ..... swoim wątku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mar2king 0 #10 Napisano 3 Stycznia 2011 Ja jestem na etapie wyboru jakiegoś pierwszego dobrego zegarka (każdy dotychczasowy dostawałem w zestawie z telefonem komórkowym ) i ten mi się podoba chociaż już wiem że raczej nie przepadam za szkieletorami. Niech się dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #11 Napisano 4 Stycznia 2011 To nie jest skeleton. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach