matteus 91 #1676 Napisano 17 Września 2018 Niezły niezły!Jak duży? 38 b/k 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1677 Napisano 17 Września 2018 Idealny rozmiar jak dla mnie.Mam jednego rodzynka w tym rozmiarze i bardzo go lubię. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteus 91 #1678 Napisano 17 Września 2018 (edytowane) Chyba wiem o czym mówisz A ja jeszcze to dorzucę Edytowane 17 Września 2018 przez matteus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1679 Napisano 17 Września 2018 O tego maluszka chodzi! Ładna Omega świeży nabytek? 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1680 Napisano 17 Września 2018 O Heuer, dawno nie zakładałeś!!! 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteus 91 #1681 Napisano 17 Września 2018 Piękny Heuer, choć nie przepadam za nimi Tak, Mark nowy u mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1682 Napisano 17 Września 2018 O Heuer, dawno nie zakładałeś!!!To prawda nie mam go fizycznie w ręku ale samotny nie jest Leży w banku. Piękny Heuer, choć nie przepadam za nimi Tak, Mark nowy u mnie.A dla mnie te Heuery jedne z najładniejszych w historii są lekki powiew armi! Gratuluje omegiA tu z mniejszym bratem. I kuzynem 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1683 Napisano 17 Września 2018 O ile mniejszy brat? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1684 Napisano 17 Września 2018 (edytowane) O całe 2mm Sprawdzone! Edytowane 17 Września 2018 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1685 Napisano 17 Września 2018 Znam Twój stosunek do kwestii uzupełnienia wypełnienia i jest on uzasadniony dla leżakujących zegarków, a chyba takie one u Ciebie są, ale jeśli ktoś chciałby ich używać częściej to warto by było pomyśleć jednak o uzupełnieniu braków, nie sądzisz? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1686 Napisano 18 Września 2018 Znam Twój stosunek do kwestii uzupełnienia wypełnienia i jest on uzasadniony dla leżakujących zegarków, a chyba takie one u Ciebie są, ale jeśli ktoś chciałby ich używać częściej to warto by było pomyśleć jednak o uzupełnieniu braków, nie sądzisz?Jeśli do użytku częstego to albo wykruszyć wszystko albo wypełnić!Ale ja tam rzadko je używam tak wiec nie przeszkadza mi to. Niech robi to kolejny kolekcjoner jak przyjdzie jego pora! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1687 Napisano 18 Września 2018 Już myślałem, że chcesz się ich pozbyć, ale uświadomiłem sobie, że ten kolejny kolekcjoner, to osobnik depczący Tacie po pietach i czekający na zegarkowe skarby.A tak na poważnie to właśnie podobna sytuacje miałem w mojej Delbanie chrono, gdzie znaczna część wypełnienia wypadła, więc dokończyłem dzieła i teraz tak wygląda. Też nie uzupełniam. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #1688 Napisano 18 Września 2018 Wygląda bardzo dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RakNieborak 150 #1689 Napisano 18 Września 2018 Dzisiejsza znajdka. Co byscie zrobili z ta koperta na moim miejscu?Zlocenie calkowicie zeszlo ale koperta jest w bardzo dobrym stanie (tzn,zachowala ostre krawedzie i jest bez rys czy wzerow)Da się złocić na nowo, i to nie są duże pieniądze. W końcu chodzi o max 40 mikronów a to i tak sporo. Na Twoim miejscu udałbym się do kogoś kto to robi i ustalił jakie mam opcje. Wątpię, żeby to była stal nierdzewna pod spodem, ale nie znam się więc to tylko moje założenie. Idź, pogadaj, najlepiej w parę miejsc. Spytaj mądrzejszych i podejmiesz decyzję. A, no i wróć z newsami! Uważam, że to ciekawy temat, zwłaszcza, że pozłacane są często sprzedawane z dużym dyskontem, bo właśnie ludzie się boją, że warstwa złota zejdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1690 Napisano 19 Września 2018 Już myślałem, że chcesz się ich pozbyć, ale uświadomiłem sobie, że ten kolejny kolekcjoner, to osobnik depczący Tacie po pietach i czekający na zegarkowe skarby.A tak na poważnie to właśnie podobna sytuacje miałem w mojej Delbanie chrono, gdzie znaczna część wypełnienia wypadła, więc dokończyłem dzieła i teraz tak wygląda. Też nie uzupełniam.Dla potomstwa zostawię ale tylko wycinek! No właśnie tak zle nie wyglada i zawsze jest w oryginale! Bardzo fajna delbana! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #1691 Napisano 20 Września 2018 @szwed te Heuery U mnie ta Doxa na 100 procent wejdzie do masy spadkowej. Dziadkowa, wraz z Jego popielniczką firmową. 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1692 Napisano 20 Września 2018 @szwed te Heuery U mnie ta Doxa na 100 procent wejdzie do masy spadkowej. Dziadkowa, wraz z Jego popielniczką firmową. Ta popielniczka jest zajebi....aa!Czego to reklamówka?A Doxa ładna. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #1693 Napisano 20 Września 2018 Popielniczka to reklamówka przedwojennej Hurtowni Olejów Mineralnych Bronisław Zamiara - mojego Dziadka 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1694 Napisano 20 Września 2018 Było dużo ich wyprodukowanych? Czy tylko dziadek sobie zrobił?! Naprawdę fajna pamiątka.A 2447 to najcenniejszy rodzynek w mojej kolekcji. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #1695 Napisano 20 Września 2018 Zrobione dla jego firmy na zamówienie jako gadżet dla klientów. Uchowała się jeszcze biała z niebieskimi napisami, ale ostatni raz widziałem ją jako dziecko. Taaa... 2447.... Zazdraszczam 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #1696 Napisano 22 Września 2018 Projekt ukończony, teraz tylko pasek i na rękę.Enicar Sherpa graph 4 na vj 72 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3256 #1697 Napisano 22 Września 2018 Gratulacje wytrwałości Grzesiu... Fajny vintage 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba. 4577 #1698 Napisano 22 Września 2018 Piękny! Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #1699 Napisano 22 Września 2018 Dzięki Panowie Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1700 Napisano 23 Września 2018 I to jest piękny zegarek super są stare Enicary! A co było robione? 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach