Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lookmar

Seiko Samurai

Rekomendowane odpowiedzi

"Note that Princeton Watches does not ship Seiko, Pulsar, Hamilton or Citizen brand products outside the USA"

Więc raczej nie ma możliwości zakupu Samuraia.

Seiko SNM033 | Casio EF-524SP-1AVDF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o zakup w USA. Czy rzeczywiście mają ten zegarek nowy, bo w innych sklepach nie można raczej go znaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o zakup w USA. Czy rzeczywiście mają ten zegarek nowy, bo w innych sklepach nie można raczej go znaleźć.

IMo jest nowy, spójrz zresztą na wątek sprzed jakiegoś czasu:

>>click here<<

Czy po zakupie w USA zamierzasz go jakoś przetransportowac do polandu ?

Przyznam, że ten samuraj krazy kolo mnie caly czas...wiec jakby cos to bym sie dolaczyl...

reason for edit: literowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samuraje z tego sklepu to nówki, sklep jest rzetelny. Tyle że w wakacje cena była 219 usd ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samuraje z tego sklepu to nówki, sklep jest rzetelny. Tyle że w wakacje cena była 219 usd :D

O to mi chodziło. Dzięki Kyle. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może jakiś "zakup grupowy"? :)

Kupiłem w tym sklepie kilka zegarków, nie było problemów. Jedyny kłopot to konieczność znalezienia człowieka, który kupi te Samuraje na terenie Stanów, następnie w dowolny legalny sposób prześle bądź przywiezie je do Polski (najlepsza w moim przypadku była ciocia z Ameryki, ale niestety w tej chwili nie mam możliwości skorzystania z tego kanału "przemytu" :) ).

Oczywiście trzeba brać pod uwagę konieczność zapłaty cła i VATu. To być może niektórych zniechęci, ale cena chyba jest na tyle atrakcyjna, że warto bez względu na wszystko.

Pozdrawiam,

dorian g.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem w tym sklepie właśnie takiego samuraja jesienią 2010. Mam znajomego w USA. Chcę go sprzedać. Stan jak nowy, używany okazjonalnie. Wiadomość na prv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.