lookmar 0 #1 Napisano 14 Lutego 2011 Co sądzicie o poniższym sklepi. Czy rzeczywiście jest możliwość zakupu Seiko Samurai? http://www.princetonwatches.com/shop/SNM033.asp Czy znacie może jeszcze inne sklepy gdzie można nabyć ten model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giggsy 0 #2 Napisano 14 Lutego 2011 "Note that Princeton Watches does not ship Seiko, Pulsar, Hamilton or Citizen brand products outside the USA" Więc raczej nie ma możliwości zakupu Samuraia. 0 Seiko SNM033 | Casio EF-524SP-1AVDF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookmar 0 #3 Napisano 14 Lutego 2011 Chodzi mi o zakup w USA. Czy rzeczywiście mają ten zegarek nowy, bo w innych sklepach nie można raczej go znaleźć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinzento 1 #4 Napisano 14 Lutego 2011 Chodzi mi o zakup w USA. Czy rzeczywiście mają ten zegarek nowy, bo w innych sklepach nie można raczej go znaleźć.IMo jest nowy, spójrz zresztą na wątek sprzed jakiegoś czasu:>>click here<< Czy po zakupie w USA zamierzasz go jakoś przetransportowac do polandu ?Przyznam, że ten samuraj krazy kolo mnie caly czas...wiec jakby cos to bym sie dolaczyl... reason for edit: literowka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #5 Napisano 14 Lutego 2011 samuraje z tego sklepu to nówki, sklep jest rzetelny. Tyle że w wakacje cena była 219 usd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookmar 0 #6 Napisano 15 Lutego 2011 samuraje z tego sklepu to nówki, sklep jest rzetelny. Tyle że w wakacje cena była 219 usd O to mi chodziło. Dzięki Kyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorian g. 0 #7 Napisano 24 Lutego 2011 A może jakiś "zakup grupowy"? Kupiłem w tym sklepie kilka zegarków, nie było problemów. Jedyny kłopot to konieczność znalezienia człowieka, który kupi te Samuraje na terenie Stanów, następnie w dowolny legalny sposób prześle bądź przywiezie je do Polski (najlepsza w moim przypadku była ciocia z Ameryki, ale niestety w tej chwili nie mam możliwości skorzystania z tego kanału "przemytu" ). Oczywiście trzeba brać pod uwagę konieczność zapłaty cła i VATu. To być może niektórych zniechęci, ale cena chyba jest na tyle atrakcyjna, że warto bez względu na wszystko. Pozdrawiam,dorian g. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buldi 0 #8 Napisano 7 Maja 2011 Ja kupiłem w tym sklepie właśnie takiego samuraja jesienią 2010. Mam znajomego w USA. Chcę go sprzedać. Stan jak nowy, używany okazjonalnie. Wiadomość na prv. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach