Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

emilek5833

BREITLING FOR BENTLEY MOTORS

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM CZY KOŚ MOŻE MI POMÓC?W ZESZŁYM ROKU DOSTAŁEM OD CIOTKI ZZA GRANICY ZEGAREK CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY TO ORGINAŁ PONIEWAŻ NOSZĄC GO NIECHCIAŁBYM WYJŚĆ NA REKLAME CHIŃSKIEJ PODRÓBKI:-)TEN ZEGAREK TO BREITLING FOR BENTLEY MOTORS A25362 niestety zegarek jest lekko uszkodzony jak zauwazyliście na zdjęciupost-35748-0-50814200-1297975682_thumb.jpg

post-35748-0-45299100-1297975518_thumb.jpg

post-35748-0-47408000-1297975613_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Ta ciotka z za granicy to dość dobrze znana osoba na tym forum.

Można powiedzieć, że jest honorową patronką tego wątku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za paskudna podróbka! odeślij go Ciotce!

Pozdrawiam wszystkich -Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej dajcie na luz ja tylko chciałem się dowiedzieć czy to podróba a wynika ze to jednak chińska tandeta no trudno ja się nie znam ale skoro wy tak twiercicie to ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi, zegarek nie jest prawdziwy, tego możesz być pewien. A po czym poznać? Właściwie to po wszystkim, po prostu nie wygląda tak jak powinien. Wiem, że taka odpowiedź często bywa niewystarczająca, ale tak już jest. Jeśli planujesz zainteresować się tematyką zegarków na dłużej to proponuję przejrzeć strony internetowe producentów oraz wystawy sklepowe. Z czasem zaczniesz dostrzegać różnice :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.