Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie czy ktoś wie ile Triton ma w uszach...czy to 54mm czy więcej?? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24mm.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Carlitem, też chętnie bym zobaczył jakiś fajny projekt pilota. Ale może uda się namówić szanowne grono na zegarek klubowy 2012- pilota np. Stowy:)

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skupmy się tutaj akurat na nurku, pilota można zrobić odzdzielny temat.

Sphinx'a wersja bardzo fajna, szczególnie że ja bardzo lubię zegarki w takich barwach.

Zmienić cyfry na jakieś fajne indeksy w kolorach szarości, do tego tarczę w kolorze tego niebieskiego co się przewijało... Tez mógłby być ciekawy. Ale pewnie zwolenników pokrycia będzie duuużo mniej niż przeciwników.

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24mm.

Hehe Carlito...to to wiem ;) Ale mi chodzi lug to lug. Tam chyba będzie coś pomiędzy 53 a 55mm. Ale dokładnie to ile??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie ma przecież sensu robić projektu pilota, który jak widać nie osiągnął nawet 1/3 głosów Tritona. Szanujmy swój czas, a przede wszystkim czas grafików, którzy go poświęcają dobrowolnie na projekt NURKA. Dwóch edycji limitowanych nie przewiduję na ten czas. Być może w przyszłości pójdziemy w limitację lotnika i wtedy będziemy roztrząsać temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55mm

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli przez GMT tracimy użyteczność bezela dla nurków? To taki z niego będzie diver jak z koziej d... trąba bez urazy.

Nie nie nie - to nie jest tak ;) ZYSKUJEMY bo dostajemy GMT a bezel z wymalowanym na inny kolor polem od 24 do 6 jak to Łukasz zaproponował przywraca "kwadransowy" charakter normalnego bezela - po za tym kolejne kwadranse można zaznaczyć na bezelu np innym kolorem luminowy :)

Szkoda, że nikt się nie pokusi o jakiś ciekawy projekt pilota.

Mnie przed chwilą skojarzył się pewien zestaw i dzisiaj wrzucę takiego jednego pilocika (+ może diverka też dopasujemy takiego - może być ciekawie) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My możemy takiego zaprojektować ;)

Baza bazą a tarcza z charakterystycznym trójkątem pilota...

Coś na styl Fortisów z tym że udoskonalony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie robią pilotów diverów ?!

Mam nawet świetną nazwę dla niego - Kamikaze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NUREK3.jpg

Można jeszcze pokombinować z kolorem indeksów, i samą fale próbować zastąpić pasami poziomymi (coś jak nautilus) albo pionowymi(aqua terra)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Produkcji wersji ciąg dalszy ;)

post-19315-0-95072100-1331823103.jpg

post-19315-0-38952300-1331823105.jpg

post-19315-0-95650400-1331823106.jpg

I jeszcze 2 bardzo podobne do siebie pilociki - właściwie różnica jest w polu sekundnika ale jednak ta flaga nie wygląda najlepiej - miałem wersję jeszcze z podzieloną w poziomie 11 na biały i czerwony i jak już to było chyba lepsze.. Tarcza ciemny granat.

post-19315-0-34441200-1331823108.jpg

a w tym jeszcze proszę sobie wyimaginować czerwony koniec sekundnika bo gdzieś mi się zagubił z tego co widzę a nie chce mi się uploadować jeszcze raz :)

post-19315-0-88902100-1331823109.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można jeszcze pokombinować z kolorem indeksów, i samą fale próbować zastąpić pasami poziomymi (coś jak nautilus) albo pionowymi(aqua terra)

Dmn, dzięki za fale, o to chodziło, jak dla mnie bomba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski pilot - świetna sprawa, popieram ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1 - on powinien być jeszcze ciemniejszy ale nie dawałem już ciemniej bo wiele osób na monitorach mogło by zobaczyć czarne tarcze - chodziło mi głównie o idee ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I bardzo dobrze ;)

Projekt oczywiście do ulepszenia ale idea trafiona.

Nie da rady 15 nurkow i 15 pilotów? Nie uzbieramy 30 osób?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wreszcie jakiś fajny projekt. Granatowa tarcza z czerwonym trójkątem wyglądałaby bardzo ładnie, nawet elegancko.

Oczywiście nurki są super, szkoda że nie przepadam za takimi zegarkami. Ilość projektów rozwala.

Mam nadzieję, że zamówimy i nurka i pilota w indywidualnych wersjach.

Trzymam kciuki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te niebiesko pomarańczowe, żółto czarne divery to jak IWC wyglądają !? Wow !

Co do Pilotów Kamikaze to ciekawie to wygląda . Ale ja jednak chyba zdecyduje się na nurasa, mam nadzieje że pod forumowy Ruski pilot z szachownicą PZL dojdzie do skutku i będziemy mieć z Polskim akcentem Pilota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1 - to raczej nie przejdzie bo musi być te 20 czy 25 (nie pamiętam dokładnie) zamówionych w jednej serii - czyli jak chcemy mieć projekt diver + pilot to musimy mieć 20+20 lub 25+25 osób... a tyle to wątpię że zbierzemy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ucichło morze, to czas na powrót śledzia (po ucywilizowaniu) :)

7UfCr.jpg

u6VQE.jpg

KbZ2a.jpg

Sugestie co i jak ulepszyć mile widziane od fanów śledzia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ucichło morze, to czas na powrót śledzia (po ucywilizowaniu) :)

Sugestie co i jak ulepszyć mile widziane od fanów śledzia :)

gdyby nie te ości... ;) trójząb na 12 wygląda super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt SpinXa do lekkiego ulepszenia i biore w ciemno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lume - jak już ma być śledź to najlepszy ten niebieski - żółty jest "za zgniły" a czerwony tak trochę wg mnie nie pasuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.