Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to zarzut czy pochwała? :lol:

Mariusz, na początku był Napoleon i od niego wszystko się zaczęło...

Projekty szare, czarne i inne mroczne bardzo mi się podobają same w sobie ale od tej edycji oczekuję życia :)

Dla przypomnienia rzeczony Napoleon, którym się tak wszyscy zachwycali i obsypywali go samymi komplementami - miazga itp. :)

post-34502-0-09623700-1331823289.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napoleona mieć nie będziemy a darth śledź czy ostatni damn'a już od niego lepsze :lol:

swoją drogą pstryknąć fajną fotkę jak taki czarny śledź świeci to będzie wyzwanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NUREKblack.jpg

Do tego czarny gumowy pasek i jest super. Dla mnie rewelacja... A przecież nie chciałem czerni... :lol:

PS. Mógłbyś zmienić bezel na stalowy? No i pasek - guma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie byłem od rana na forum i co :lol:

Co projekt, to rewelacja. Co do czarnuszków, to ja jestem za, za, za :)

Co do wariacji, na czarnuszku wariacje są jeszcze bardziej widoczne.

Śledzik początkowo mnie przerażał, ale wystarczy dodać mocniejsze wskazówki i będzie super, tylko na Boga nie te wstrętne ości :)

Obecnie jak dla mnie dwa projekty są w czubie: DMN'a i Czarny Śledź.

Mariusz jeśli chodzi o twój to ten pomarańczowy z falami był świetny.

DMN a jakbyś w swoim zrobił turkusową podziałkę od trójkąta do 15. Albo po prostu aby go trochę ożywić zrób cały bezel turkusowy, a indeksy wówczas czarne. Aha i trójząb nie z Maseratii :)

Tarcza w Twoim z taką lekko chropowata powierzchnią ... poezja :)

Lume proszę o to samo, w Twoim projekcie, tylko w pomarańczy :) No i wskazówki weź z Tritona :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napoleona mieć nie będziemy a darth śledź czy ostatni damn'a już od niego lepsze :lol:

swoją drogą pstryknąć fajną fotkę jak taki czarny śledź świeci to będzie wyzwanie

Napoleona nie chcemy i mieć nie będziemy :) będziemy mieć coś lepszego tylko niech nam odwagi nie zabraknie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze przypomnę ten projekt, świetnie wyważony, ma coś z czarnuszka, ma coś z narodowych barw, tylko szaleństwa mu brak :lol:

post-5518-0-12732200-1331823291.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do wszystkich -PANOWIE BRAK SŁÓW-PEŁEN "SZACUN"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz jeśli chodzi o twój to ten pomarańczowy z falami był świetny.

Był spoko- ale uważam że ten ostatni lepszy :)

Baltic Monsttro uważam że jest za pusty - przypomina mi (bez obrazy) wiele modów Seiko Monstera gdzie ludzie montowali takie oszczędne tarcze (i nie do końca to wg mnie dobrze wyglądało)

---------------------------------------

Mam 2 apele:

1) dalej niektórzy nie uwzględniają GMT...

2) pamiętajcie że to nie ma być chwilowe "podjaranie się odjechanym zegarkiem" tylko to musi być taki design który nam będzie odpowiadał na długą metę - finalizacja zegarka dopiero za kilka miesięcy więc to nie ma być "podnieta 1 tygodnia" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od piątku "śledzie" temat na telefonie i mnie skręca :lol:

Jak przyjdzie do wyboru to się pochlastam.

Panowie świetne projekty. Nie wykluczam żadnego bo po prostu macie talent

Baltic monstro - fajny i zrównoważony. Chciałem szaleństw ale sam już nie wiem.

Wersje śledzia - mhm :)

Seawolf tez miodzio a pomarańczka z falami ... :)

Wersje black też są świetne.

Najchętniej wybrałbym 2-3 wersje :)

ps

nie projektujmy pilota, bo jak prokjekty pójda tak jak przy diverze to nigdy się nie zdecyduyjemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem czy mało "krejzi" :lol:

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcecie czarne to takie coś umodziłem chociaż SEAWOLF wg mnie lepszy :lol:

post-19315-0-61229500-1331823381.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te czarne wersje to jakieś takie pogrzebowe i moim zdaniem nie pasują do ogólnej koncepcji. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No moim zdaniem to też nie jest to do czego pierwotnie dążyliśmy - a nawet abstrahując od tego i tak uważam że normalna stal lepsza :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eugene - cieszę się że się podoba :) niemniej zobacz tam jeszcze niżej - wg mnie ten z czerwonymi obwódkami i minimalnie powiększonymi indeksami jest jeszcze ciut lepszy :)

Jeszcze taki troszkę pojechany wrzucam :lol:

post-19315-0-15054400-1331823395.jpg

Niemniej uważam że chyba nic lepszego niż ostatnia wersja Seawolf'a o której wspomniałem wyżej nie zrobię - tzn tak mi się wydaje (jest składny stylistycznie, jest stonowany, i odważny i spokojny zarazem, ma polski akcent (indeksy) i jest wg mnie bardzo składny :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla inspiracji - pierwsza wersja ruskiego projekta:

steinhart1.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eugene - cieszę się że się podoba :) niemniej zobacz tam jeszcze niżej - wg mnie ten z czerwonymi obwódkami i minimalnie powiększonymi indeksami jest jeszcze ciut lepszy :)

Niemniej uważam że chyba nic lepszego niż ostatnia wersja Seawolf'a o której wspomniałem wyżej nie zrobię - tzn tak mi się wydaje (jest składny stylistycznie, jest stonowany, i odważny i spokojny zarazem, ma polski akcent (indeksy) i jest wg mnie bardzo składny :lol::)

Jednak ten:

post-31659-0-18522500-1331823398.jpg

Zmiana, która się prosi - biały dysk kalendarza z czarnymi lub czerwonymi powiększonymi datami, może nawet cały pokryty białą luminową. I może skala GMT 24 godzinowa na szarym dysku przy bezlu, a bezel z podziałkami minutowymi diverski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ?! Co Wy chłopaki zażywacie ???!! Takie wizje ?! taka kreatywność ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te czarne wersje to jakieś takie pogrzebowe i moim zdaniem nie pasują do ogólnej koncepcji. :lol:

No moim zdaniem to też nie jest to do czego pierwotnie dążyliśmy - a nawet abstrahując od tego i tak uważam że normalna stal lepsza :)

+2 :) Z tym, że ja wolę gumę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ?! Co Wy chłopaki zażywacie ???!! Takie wizje ?! taka kreatywność ? :lol:

Znowu nie wiem czy "że taka duża" czy "taka mała" (np kreatywność) :) niemniej to pewnie wszystko przez pierogi z truskawkami :)

EDIT

Właśnie naszedł mnie jeszcze jeden pomysł ale to dopiero jutro pewnie go uskutecznię bo dziś mogę już nie zdążyć (i boję się żeby kicha z niego nie wyszła bo ma być w "trochę" innym kierunku :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na tarczy będą smerfy to odłóż to co bierzesz na tą kreatywność ! :lol:

Wolę nie wiedzieć jakie demony w głowie Ci siedzą i co szepcą do podświadomości ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi Jump - hehe - już zacząłem następną wersję ale posłałem ją do kosza bo nie podobała mi się - co za dużo to nie zdrowo - jutro też jest dzień więc na świeżo zmontuję coś ciekawszego niż to co poleciało do kosza :) niemniej smerfów na tarczy nie przewidywałem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davy Jones już wybrał:

dTg0a.jpg

Jak ja teraz zasnę?? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.