Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Rychu, tak poza limitacją może być ciężko szczerze powiedziawszy... nie wiem co na to inni którzy zamówili limitkę. Poza tym każdy dekielek będzie miał określony numer w limitacji i tu robią się naprawdę schody - dekli o takim samym numerze nikt nie będzie chciał mieć, a dekiel bez numerka to zmiana ustawień maszyny (i całego projektu) - dla jednej sztuki nikt nie będzie tego chyba robił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rychu wpisz się na listę rezerwową, mam wrażenie, że mozesz mieć szansę coś kupić :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rychu, tak poza limitacją może być ciężko szczerze powiedziawszy... nie wiem co na to inni którzy zamówili limitkę. Poza tym każdy dekielek będzie miał określony numer w limitacji i tu robią się naprawdę schody - dekli o takim samym numerze nikt nie będzie chciał mieć, a dekiel bez numerka to zmiana ustawień maszyny (i całego projektu) - dla jednej sztuki nikt nie będzie tego chyba robił.

Czy numer limitacji nie miał być na boku koperty???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa -racja, racja! Zapomniałem o tym "szczególe" :(

W takim razie jeśli chłopaki z list nie mają nic przeciwko, nie widzę przeszkód żeby zapytać Guntera o jeden, dodatkowy dekiel dla Rycha :) Podpytasz Łukaszu Steinharta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ricardo216

po 1 stracisz gwarancję

ja chytry nie jestem więc mogę się zgodzić, ale będziesz 1 i ostatnią osobą, która to otrzyma(prawo pierwszego) - więcej rozsprzedaży części nie widzę dla innych nabywców Steinharta bo wtedy nie będzie to już limitacja i ja takiego zegarka nie odbiorę!!!

Łukasz liczę na twoją stanowczość w takiej kontrowersyjnej kwestii

Łukasz może oddać Ci swój testowy, który otrzyma

ale finalną decyzję i tak zostawiam pozostałym 65 osobą tongue.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego właśnie Was o to zapytałem - sam tej decyzji nie podejmę, Łukasz również nie, bo będą powody do niezadowolenia i podejrzenia "kolesiostwa", ew. dojdą kolejne prośby.

To trudny temat, chciałoby się pomóc koledze, ale wiem że spowoduje to spore zamieszanie więc dla dobra tematu zamykam sprawę, żeby nie dawać powodów do dalszych dyskusji. Limitacja 66 sztuk, poza nią nie działamy.

Rychu - PM. (może dam Ci ponosić swojego :( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ricardo216

po 1 stracisz gwarancję

To najmniejszy problem, żeby nie napisać, że żaden- znając życie (i siebie) pewnie nigdy bym go nie założył, tylko leżałby sobie spokojnie w kasetce

ciesząc od czasu do czasu moje oczy- ale to brzmi :( - jak ktoś wie jak ten dekielek wygląda :) Cieszyć oczy patrząc na goły tyłek gościa :(

Dlatego właśnie Was o to zapytałem - sam tej decyzji nie podejmę, Łukasz również nie, bo będą powody do niezadowolenia i podejrzenia "kolesiostwa", ew. dojdą kolejne prośby.

To trudny temat, chciałoby się pomóc koledze, ale wiem że spowoduje to spore zamieszanie...

Wiem, dlatego wolałem spytać oficjalnie w temacie, żeby nie było jakichś wątpliwości czy zamieszania.

Jak udałoby się, to byłoby fajnie, jak nie- trudno, jakoś będę musiał z tym żyć- choć co to za życie :)

Rychu - PM. (może dam Ci ponosić swojego :( )

Jak już je kiedyś będziecie mieli, to weź go po prostu czasem na spotkanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej kwestii niestety musimy być stanowczy. Nie widzę możliwości "rozdawnictwa" części od limitki :(

Rychu mam nadzieję, że rozumiesz :)

Jeszcze raz zaproponuję, zapisz się na listę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że nasze 66 limitowanych sztuk na tym nie ucierpi. Jak nie patrzeć, limitka składa się z zegarka o limitowanym dizajnie, w tym dekielka z opisem i z indywidualnego numeru. Limitka to całość. Sam dekielek limitką nie jest.

Ale czy ja bym chciał dekielek od limitki do seryjnego zegarka? To taki składak wg mnie. Szczerze mówiąc w takim przypadku napisy na dekielku będą mówić nieprawdę.

Ricardo216 to Twoja decyzja, ale może rzeczywiście lepiej zapisz się na listę rezerwową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej kwestii niestety musimy być stanowczy. Nie widzę możliwości "rozdawnictwa" części od limitki :(

Rychu mam nadzieję, że rozumiesz :(

jasne, że rozumiem :)

Jeszcze raz zaproponuję, zapisz się na listę.

ogólnie chętnie, ale kto mnie zna, ten wie, że ja nie lubię kolorowych zegarków- dlatego cały projekt średnio mi w gust wpadł(sorry za te słowa),

dlatego obserwowałem projekt od początku, ale później odpadłem. Ale fakt, że po kilku miesiącach

trochę mi się już zdążył opatrzyć- więc kto wie- trwa to sporo czasu, więc w międzyczasie może parę osób zrezygnuje,

a ja jeszcze zdążę się do kolorowych zegarków przekonać i wskoczę do tego jadącego pociągu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dalsze dyskusje zbędne

Piloci Projektu stanowczo je zamknęli

poza tym seryjny Triton jest idealnie skomponowany sam z siebie, zwłaszcza w wersji 100ATM!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dalsze dyskusje zbędne

Piloci Projektu stanowczo je zamknęli

dokładnie tak

poza tym seryjny Triton jest idealnie skomponowany sam z siebie

również tak uważam od czasu gdy jest dostępna do niego dedykowana bransoleta :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro już przy bransolecie jesteśmy

Ci, którzy zapisali się na listę dostaną jak na zdjęciach cały komplet z "teleskopami" ?

http://www.steinhartwatches.de/en/Stainless-Steel-Bracelet-TRITON-100-atm,444.html

taka mała dygresja, ale z punktu praktycznego bardzo cenna bo przy trzech obejmach do zmiany zawsze coś może się zgubić lub uszkodzić

więc fajnie jak Steinhart potraktuje to jako osobny katalogowy produkt

i kolejne pytanie po co w zestawie będzie klucz do tradycyjnych teleskopów( nie żeby mi się nie przydał wink.gif)

czy te skręcane ala g-shock można zastąpić tradycyjnymi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz

Z bransoletami sprawa wygląda tak, że jak juz zegarki będą gotowe to zrobim raz jeszcze na nie zapisy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak chyba najrozsądniej, może i ja się skuszę.

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wykrakaliście z tym deklem :)

zdjecie surowego dekla i koronki. poprosiłem o zdjecie z boku, tak abyśmy mogli zobaczyć grawerkę z boku i koronkę.

Koronka ma moim zdaniem świetny kolor :(

post-5518-0-94377300-1315999346_thumb.jpg

No to teraz się zacznie :):(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolor koronki mi się podoba - będzie pasował do mojego DLC :(

Co do grawera to musiałbym zobaczyć zdjęcie z boku, żeby coś więcej napisać.

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Om nom, nom - podoba mnie się :( Ale rozumiem, że jeszcze przed polerką i ogólną obróbką. Wygląda świetnie nawet już teraz. A koronka - bajka, takiej właśnie chciałem, dokładnie w tym kolorze.

Szkoda, że nie udało się (oceniam na pierwszy rzut oka, w tym rzucie trudno coś stwierdzić) uzyskać wyobleń na Wodniku, ale to nie PO :)

Zobaczycie - zegarek będzie miazga.

Łukasz - ciśnij ich tam dalej to może przed gwiazdką się wyrobią :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miejmy nadzieję, że nie jest to finalny produkt bo nie wygląda to aż tak rewelacyjnie (trochę za płasko)

Spodziewałem się czegoś przypominającego omegowski dekiel, ale może pod kątem daje to lepsze wrażenie.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buuuuuuuuuuu, szkoda trochę :( Mam nadzieje że finalnie będzie lepiej wyglądać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spodziewam się, że dojdzie jeszcze polerka, widać przecież że to surowizna na razie.

Mimo wszystko ładnie to wyszło i liczę na to że wkrótce zobaczymy więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gunter pisał, że niebawem dotrą pozostałę elementy.

Myślę, że po obróbce finalnej dekielek będzie wyglądał super :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.