Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wrażenie, że zaraz ktoś z listy rezerwowej bardzo się ucieszy. :)

Niestety zmuszony jestem zrezygnować z zakupu :D , choć cały czas czuję, że projekt finalnie zakończy się wielkim sukcesem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na marginesie, jeżeli jest ktoś chętny na limitkę BLACK SEA od Steinharta to mogę oddać swoją rezerwację (depozyt 50 euro). Zakupiłem właśnie inny zegarek dlatego muszę z bólem serca zrezygnować. Więcej o zegarku TUTAJ. Zainteresowanych proszę o PM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poproszę o krótką rezerwację - powiedzmy do południa lub czasu odpowiedzi jeśli będzie dłuższy

który masz nr z ilu ?

który dekiel wybrałeś?

na jakim etapie jest realizacja (link do ich wątku)

dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<div>po przespanej nocy, zwalniam i dziękuję... zegarek/projekt wolny...</div><div>oczywiście mowa o Black Sea</div><div>

</div>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arku - zmodyfikowałem listę. Na rezerwowej nikogo nie ma więc czekamy na pierwszą zainteresowaną osobę, którą z Tobą skontaktuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ile w ogóle ten Steinhart ma kosztować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odsyłam do pierwszego postu w tym temacie :P A na szybciora to 450EUR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieśmiało się przypomnę, są jakieś dobre lub złe wieści ? Wakacje blisko i przydałby się jakiś diver.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano blisko, blisko... Sądzę, że gdyby były jakieś wieści Łukasz od razu by się nimi z nami podzielił. Łukaszu - coś, cokolwiek, choćby małe info, fotka, notka, przeciek? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciek : podobno niebawem mamy mieć zdjęcia wskazówek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może troszkę hazardu? :)

Stawiam stówę, że na najbliższe wakacje, też się Steinhart nie wyrobi. :P

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już myślałem że macie te zegarki an nadgarstkach !! :)

Dobra dobra...już nie drażnię :P

Marzec 2012 - Gunter wysyła zdjęcie wskazówek!! Na Forum wielkie poruszenie...To już!!!! lada chwila!!!

Maj 2012 - Gunter miał wysłać zdjęcie tarczy...niestety pomyslił się i wysłał zdjęcie wskazówek....

Sierpień 2012 - Upał wali z nieba...ludzie na wakacjach....Co z Gunterem ??? Ma wakacje do 15 Wrzesnia....czekamy spokojnie sa zapewnienia że zegarki załapią się na upał i wodne kąpiele

Listopad 2012 - Spadły pierwsze liście...Gunter już szlifuje koronki!!! kolejne poruszenie na Forum...Zdjęcia koronki już za 2 tygodnie!!!

Grudzień 2012 - ....Jest kategoryczne zapewnienie Guntera że pod Choinką znajdą się zegarki...

:)

Styczeń 2013 - Gunter stwierdził, że ''niedasie'' - a poza tym to wam się Poljaki zegarki nie należą!!! Pokonaliście nas Niemców w finale ME 6:0 !!!! Nigdy wam tego nie zapomnę!!! Chciałem już to powiedzieć po mistrzostwach ale byłem wstrząśnięty, w tym amoku ''niedasie'' robić zegarków!!! Angelo...jak żyć??!!

Post ten jest efektem późno-nocnej głupawki, nie należny traktować go śmiertelnie poważnie...aczkolwiek tylko poważnie :). Wszelkie roszczenia proszę kierować do mojego lekarza. Dane osobowe wymienione w poście są przypadkowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, odstawiłeś leki? :)

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę racji ma. Niemniej czekam cierpliwie.Mam zegarek na ręku i mimo wszystko wiem która jest godzina. A ten stainharcik ma być prezentem dla nieznajomego mi osobiście żołnierza i trochę zależy mi na czasie.Ruchy,ruchy!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin zmienił dilera i tu należy szukać przyczyn jego nocnych proroctw :)

Chociaż faktycznie czas płynie a w sprawie zegarka nic się nie zmienia.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciek : podobno niebawem mamy mieć zdjęcia wskazówek

@marcomartin - styczeń 2012 - na forum nie ma poruszenia, podniecenia

wszyscy już na to leją w stanie zwisu tongue.gif

bo to co piszesz to smutna prawda

w tym roku weekend majowy przypada bardzo fajnie - jak zegarki do tego czasu nie będą wysłane to ja również to "okupkuję" i podziękuję

Łukasz - konkrety?!?!? czy nadal Gunter będzie bawił się z nami w kotka i myszkę

bez przesady - tam pracują Polacy - więc nie ma problemów komunikacyjnych

jasne stwierdzenia a nie gdybanie poprosimy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widzę Gunter zmienił taktykę...teraz nic nie obiecuje, więc nie można Mu nic zarzucić. :P Żenada na maksa. Ja już Stenka nie kupię, chyba, że na bazarku. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam namawiałem o odrobinę cierpliwości ale zwróćcie uwagę jak profesjonalnie podszedł do sprawy i producent i organizator klubowego 2011,nikomu nie zależy na naszej kasie? Trochę się gubię w tym wszystkim i zastanawia mnie ta cisza.My wywiązaliśmy się z umowy a co z tą drugą stroną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, na razie wpłaciliśmy zadatki, więc za dużo powiedzieć nie możemy. Co innego, gdyby poszła pełna kwota.

Tak czy inaczej - na razie euro jest tak drogie, pogody także nie ma, więc chyba można jeszcze jakiś czas wyczekać w cierpliwości :)

A jeśli takowej nie ma - trzeba zrezygnować. Wierz mi, nawet gdyby 2/3 z nas nagle zrezygnowało, Steinhart sprzeda tę nadwyżkę limitacji w tydzień na swojej stronie :) Kochasz, to poczekasz :)

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koledzy...

z całym szacunkiem

Cierpliwość jest i jeszcze trochę jej zostało - bo nasze/moje paszczenie nic już nie zmieni

ale nastał nowy rok, już prawie końcówka Stycznia i ja oczekuje jasnej, zobowiązującej deklaracji czy do końca kwietnia będę miał ten zegarek w domu

bo o ile zabawa była przednia, projekt świetny to niewiedza na czym stoimy, jak długo mamy trzymać zablokowane środki staje się nad wyraz męcząca!!!

przypomnę, że od dwóch miesięcy nic nie wiemy, a przynajmniej zdjęcia elementów miały być przed Świętami

dłużej tak nie można!!! takie moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kinio bardzo mi przykro, że wyszło jak wyszło, choć to jeszcze nie koniec realizacji świetnego projektu. Z mojej strony mogę tylko przeprosić i prosić o cierpliwość, bo rozumiem, że Twoje słowa były kierowane między innymi do mnie.

Wczoraj rozmawiałem z Gunterem, mam nadzieję mieć dla Was jutro jakieś dobre wieści :)

W rozmowie Gunter podkreślił, że największym (czyt. najbardziej wydłużającym nasze oczekiwanie) elementem jest bardzo pracochłonny i skomplikowany w wytworzeniu, wielopłaszczyznowy bezel oraz jego dwukolorowa luma. Gunter i jego dostawca nie chcą zrobić tego na odpał, stąd wydłużający się termin dostawy.

Proszę uwierzcie mi, że każda moja rozmowa ze Steinhart'ami schodzi zawsze na Aquariusa, niestety w wielu kwestiach Gunter jest zależny od dostawców, o czym już tu była Mowa.

Przy okazji rozmów, o ewentualnych rezygnacjach, mam dwóch chętnych z poza Polski, czy możemy ich dopisać do listy oczekujących ? Ja jestem zwolennikiem sprzedaży tylko naszym forumowiczom, ale jak by nie było chętnych to Ci goście aż się palą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, za nim się zapisałem na aquariusa pisałem do Ciebie priwa, czy będzie opcja z dokupieniem do niego przeszklonego dekla

wtedy Steinhart nie dysponował czymś takim,

no i proszę minęło ~8 miesięcy i mój pomysł pojawił się w Apollon Chrono przy zachowaniu WR300

a co twojego pytania chciałbym, żebyś najpierw odpowiedział co z moim "kwiecień ostatecznie?"

ja powiem tak: jeżeli Steinhart wkurzy na maxa większości i lawinowo posypią się rezygnacje, wolnych będzie powyżej 8szt. - to OK

na chwilę obecną zgadzam się z Tobą - zostawmy go dla Polaków - tzn. Polakom dajmy pierwszeństwo zakupu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że nie da terminu death line :)

No nic do jutra :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z innej beczki - Gunter zmieni na deklu rok na "2012"? :) Sorry, taki czarny humor :)

PS. a na marginesie jak sobie popatrzyłem na 1-szą stronę tego tematu to łezka w oku się zakręciła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.