Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no dlaczego - wrzucasz 5, ludzie głosują, jakiś wygrywa i wchodzi dalej, a do tego idzie dalej projekt który był na 2 miejscu :P proste - a później można zrobić głosowanie w 1 ankiecie które będzie już obejmowało tylko te projekty po pierwszej "odsiewce" ;)

Tak jest i niestety ci którzy oprócz najlepszego będą mieli jeszcze jeden projekt w finale, są w sytuacji PO które wystawiłoby jednocześnie np. Komorowskiego i Sikorskiego, dzięki czemu wygrałby ktoś trzeci. Mam nadzieję że dobrze to tłumaczę. Ordynacja nie będzie doskonała, ale unikajmy klasycznych błędów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sirluke w końcu jakiś konkretny termin głosowania ;)

Już się doczekać nie mogłem.

Szło to w takim tempie, że bałem się, że przed urlopem nie będę miał diverka na plażę :P

Życzę wszystkim miłego dnia. Kornel, syn Mirosława

Miłośnik zegarków i fotografii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak pisze Lechu, żadna ordynacja nie jest idealna. Mnie też nie do końca podoba się model, że każdy projektant ma zagwarantowane miejsce w finale-nawet jeżeli jego projekt/y uzyskają małą ilość głosów. Dlatego też uzgodniliśmy się, że będą dzikie karty, a tym samym nie przepadną najlepsze projekty. Tak wygląda kompromis i chyba ten jest całkiem dobry. Ostatecznie wygra i tak najlepszy projekt-czyli ten, który uzyska w finale najwięcej głosów. Niewidzialna ręka rynku konsumentów pogodzi wszystkich...mam taką nadzieję... ;):PB)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pełni zgodzę się z Jarkiem, jeśli jakiś projekt będzie dobry to nie ma znaczenia ile innych projektant wrzuci ... wygra najlepszy :P

Lume, jeśli wejdą dwa twoje projekty, to możesz poprosić o to by został tylko jeden, wtedy dalej przejdzie następny za Twoim ;)

Aha w ankietach same projekty z nazwami i numerami, bez komentarzy i opinii. To ma być wybór na sucho, bez wskazywania kierunku rozwoju projektu, głosujemy na to co nam się podoba najbardziej B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lume, jeśli wejdą dwa twoje projekty, to możesz poprosić o to by został tylko jeden, wtedy dalej przejdzie następny za Twoim ;)

No to super, w razie czego z tego skorzystam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mam wymieszane :P Za dużo ładnych rzeczy...

Czekam na ankiety, nic już nie wiem... Zapomniałem nawet, jaki mam gust, totalnie wymieszane ;)

pzdr

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koledzy projektanci jak napiszę krótko:

1) vcore- jak nie wystawisz projektu CAERULEUS GMT w stali( niebieski/ cyfry)- licz się z tym że kiedyś cię znajdę!

2) mariusz- jeżeli Twój KAPITAN (niebieski w stali)nie będzie w ankiecie- jest już po Tobie;

3) lume- JEDYNY DLC KTÓRY JEST SUPER (Crazy enough for you?); w przypadku gdy uznasz że inny z Twoich projektów jest lepszy i go nie wystawisz- strzeż się wieczorami!!!

p.s.mam swiadomość że są to groźby karalne ;):angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie jutro ankiety, może pomóżcie grafikom w wyborze projektów tak jak zrobił to Paweł ;):angry::)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, ale czy każdy grafik mógłby w miniaturkach wklieć tutaj wszystkie swoje projekty? :angry:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lume

Darth śledź i ostatni DLC muszą być w ankiecie

generalenie lubię śledzie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

darth śledź z mapą i żółwik Lume'go były świetne. Od Mariusza Seawolf z takiej ilości chyba najbardziej. vcore Dmn Spinhx, z tego że jest ich mniej (projektów), będzie mniejszy problem wyboru :angry:

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie niebieski ?cyfrowy? i bez cyfr, a w międzyczasie może przygotuję trzecią wersję? Zobaczymy

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne dobre wieści ze stajni Steinharta :angry:

Dekiel mogą nam zrobić taki jak ma np. Omega Planet Ocean ;)

omega-seamsater-planet-ocean-back.jpg

Pamiętajmy, że wszytkie modyfikacje wiążą sie pewnei z kosztami. Kosztów póki co nie znam.

Róbmy zegar, potem dekiel, potem finał, potem to wszystko do Guntera, potem cena, jak wyjdzie za dużo to będziemy z czegoś rezygnować, ale póki co róbmy swoje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne wieści Łukaszu! :angry: Jestem maksymalnie uradowany ;)

Co racja to racja - róbmy swoje, rezygnować będziemy później. Może uda się domknąć z kosztami w 450EUR, a jeśli nie to te 50 miejmy w zapasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, myślę że dobije co najmniej do pięciu projektów :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne dobre wieści ze stajni Steinharta ;)

Dekiel mogą nam zrobić taki jak ma np. Omega Planet Ocean :)

omega-seamsater-planet-ocean-back.jpg

Pamiętajmy, że wszytkie modyfikacje wiążą sie pewnei z kosztami. Kosztów póki co nie znam.

Róbmy zegar, potem dekiel, potem finał, potem to wszystko do Guntera, potem cena, jak wyjdzie za dużo to będziemy z czegoś rezygnować, ale póki co róbmy swoje :)

Łukasz-to jest świetna wiadomość i mamy okazję zrobić naprawdę piękny i kompletny zegarek. :) Jutro zaczynamy pierwszy etap tak żeby do wakacji każdy chętny miał juz sikora na ręce. :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna sprawa ale najpierw ciężki orzech przed nami do zgryzienia, czyli wybór projektu.

A będzie naprawdę ciężko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekawy jakie finalnie projekty znajda się w głosowaniu - póki co swietne wieści:-)

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna sprawa ale najpierw ciężki orzech przed nami do zgryzienia, czyli wybór projektu.

nie będzie ciężko- musimy tylko mniej emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzić...czy się tak da?- to już jest inna bajka.

jeżeli miałbym być szczery to KAŻDY z przedstawionych projektów jest na wysokim poziomie- bardzo to cieszy i zadaje kłam tym co twierdzą że :

a ...napewno nie da rady....

b ...napewno się nie uda.....

c) ...ale tamci to fajnie zrobili , a my nie damy rady...

itd.itp.

będzie dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy etap będzie w miare prosty, a schody zaczną się gdy będzie trzeba wybrać ten JEDEN JEDYNY do realizacji. :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooooo jak taki dekiel możemy mieć to hit świata ;) niemniej faktycznie pytanie jakie będą koszty - ale to tak jak mówicie - najwyżej coś utniemy jak za dużo wyjdzie :)

EDIT

Ciekawe że Steinhart może taki wypasiony dekiel zrobić a Glycine nie... to tak w nawiązaniu do tego o czym ileśnaście stron temu pisaliśmy :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooooo jak taki dekiel możemy mieć to hit świata ;) niemniej faktycznie pytanie jakie będą koszty - ale to tak jak mówicie - najwyżej coś utniemy jak za dużo wyjdzie :)

Albo coś dołożymy z zaskórniaków... :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo coś dołożymy z zaskórniaków... :angry:

Też tak może być ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak może być :angry:

Jeżeli cały projekt, z pięknym awersem i rewersem, GMT zamknie się max. w 500 EUR to myślę, że wielu chętnych się znajdzie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 500EUR tak, ale więcej to już myślę że nie bardzo(czas pokaże, ważne żeby znaleźć złoty środek)...póki co trzymajmy się tej ceny jako maksymalnej, przy wszystkich opcjach, włącznie z dobrym grawerem. Nie chciałbym żeby zawiedzione poczuły się osoby, które już na wstępie pytały o cenę, a my z Łukaszem zapewnialiśmy że bedzie to 450 - 500EUR maksymalnie. Gunter przy takiej sprzedaży powinien zejść z ceną za model bazowy spokojnie do 375EUR od sztuki, a więc taniej o 50EUR od ceny detalicznej. 50EUR to nawet nie 15% upustu. Reszta kasy, czyli 75 - 125EUR powinno starczyć wg mnie na modyfikacje. Ale jakie wyliczenia poczyni Steinhart, tego nikt z nas nie wie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.