Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Weź lepiej przerzuć się z korespondencją na prywatnego maila, bo jak przyjdzie po godzinach Twojej pracy to do jutra trzeba będzie czekać i uschniemy tu z ciekawości :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu z prywatnym to mam tak, że w domu i tak nie mam go kiedy otworzyć :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kombinują co przyciąć aby z takimi wymaganiami się w trzycyfrowej kwocie zmieścic w euro... :D:blink:

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

To może niech przytną wskazówki i pasek ciut krótszy dadzą. :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę ostatecznie z pudełka zrezygnować ale pasek krótki nie wchodzi w rachubę. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Ania się odezwła i zapewniła, że dziś powinny byc ceny :rolleyes: Sama poprosiła o prywatnego maila, bo mogą zostać one podane po 18:00 ;)

Co do ich grafiki to powinna być gotowa zaraz po świętach.

Jak tylko grafika zostanie zrobiona, pojawi się na ich stronach i będzimy mogli zacząć zamawiać. Każdy chętny forumowicz otrzyma kod, umożliwiający złożenie zamówienia.

UWAGA ! ! !

Zegarków zostanie wykonanych 50 szt. dostępnych tylko naszym forumowiczom. Kody do ich zakupu zostaną przekazane mi lub Lechowi. Tak więc każdy chętny będzie mógł je zamówić, nawet w późniejszym terminie.

Co do DLC i stali wstępnie poprosiłem o rozważenie opcji wyprodukowania dla nas 20 szt. w DLC i 30 szt. w stali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z tymi 50cioma sztukami ile trzeba mieć chętnych 100-procentowych w przedsprzedaży żeby produkcja ruszyła?

Fajne rozwiązanie z tymi 50 sztukami i ew. późniejszym zakupem :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że w związku z większą ilością sztuk nie ma sensu robić zapisu. Jedynie proszę Leszka o zrobienie zapisu na numer limitacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gunter wyprodukuję 50 szt. Myślę, że min 25 chętnych się znajdzie. Pozostałe zostaną u niego, ale top My nimi dysponujemy. Bardzo ważne, że za nie sprzedane nas nie obciąża w żaden sposób :rolleyes:

Myślę, że 50 szt. w rok pójdzie w forum, jak nie damy mu wolną rękę i pójdzie w świat.

Co do kodów to my będziemy mieli decydować kto może je dostać, a kto nie. Może będą chętni z poza forum ;)

Najfajniejsze jest to, że wypali i DLC i SS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

świetne wieści.

cieszę się zwłaszcza z opcji DLC. Czekam też z utęsknieniem na wizualizację, bo z czasem projekt coraz bardziej mi się podoba. Ale chcę się przekonać ostatecznie.

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informacje są fajne i tylko zobaczymy, czy ceny też takie będą. :rolleyes:

Takie kauczuki mi się rzuciły w oczy...gdyby zebrała się grupa na zakup zbiorowy. ;)

post-25904-0-60687600-1331836465.jpg

Upś...to są niestety 20mm. Chętnie bym nabył taki ale 24 mm-wie ktos może gdzie cos takiego mozna nabyć? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyglądam się na ten Wasz projekt trochę z boku, cóż rzec, coraz bardziej mnie kręci ten limitowany Triton. Gdyby nie był taki duży... Ja małonadgarstkowiec jestem :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przyglądam się od dłuższego czasu, nadgarstek też nie za duży (17,5 cm)do tego posiadam seryjnego Tritona a limitowanego też najprawdopodobniej kupię. A jeszcze wiele wskazuje na to, że namówię również znajomego, więc wezmę dwa... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirku a ile ma Twoja STOWA ? 41 mm ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mma ja też wezmę dwa więc już są cztery :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... a cztery, to już dobry początek :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super, że Gunter tak profesjonalnie podszedł do sprawy i nie boi się ryzyka :) Ze swojej strony jestem przekonany, że 25 osób znajdzie się "od ręki", a kolejne 25 osób w ciągu roku również skorzysta z tej fajnej okazji nabycia ciekawej limitacji :)

Co do rozmiaru - ja wychodzę z założenia, że to ma być wakacyjny diver, noszony do klapków i może być nawet "przyduży". A może nawet powinien taki być :rolleyes: Ja mam 17,5 cm w nadgarstku jakby co.

PS. Aha- ja wezmę 4 zegarki najpewniej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie, zapisy ruszają jak tylko dostaniemy rysunki od Steinharta :rolleyes: Z pewnością ruszą w godzinach wieczornych, po 20.00 w pierwszych dniach przyszłego tygodnia więc obserwujcie temat ;) Zaznaczę tylko, że zanim z nimi ruszę zapytam autorów zwycięskich projektów jaki numer chcą dla siebie. Ja zapiszę się po kilku dniach, żeby nie było że coś zająłem zanim lista się pojawiła. Aż tak mi na numerze nie zależy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety Panie Ania już na dziś zakończyła pracę i będzie dopiero po Świętach :rolleyes:

Ale zostawiła Gunterowi wiadomość, że ma dla nas ceny przygotować (nie było go dziś w biurze, ale ma być).

Mam nadzieję, że dziś odpisze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.