Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Ale szkiełko chyba można uwypuklić :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra póki co nie mam maila, ale piszę krok po kroku:

1. wpisz swój kod i zatwierdź

2. teraz dodaj towar do koszyka

3. przejdź do koszyka i zatwierdź

4. podaj swoje dane i przejdź dalej

5. wybierz rodzaj płatności (przelew bankowy / PayPal)

6. jeśli wybrałeś przelew, otrzymasz maila z pełnymi danymi do przelewu - przelej tylko 50 euro - w tytule podaj numer swojego zamówienia (powinien by w mailu od Stenka) oraz dla pewności napisz - down payment for AQUARIUS No. XX / 33 special code XXXX Imię Nazwisko

7. jeśli wybrałeś PayPal zatwierdź i zatwierdź zamówienie

8. teraz poczekaj na numer zamówienia, który otrzymasz na podany mail

9. zaloguj się w PayPal, wybierz opcję wyślij pieniądze, wpisz jako odbiorcę [email protected], wpisz kwotę 50 euro i na samym dole jako tytuł wiadomości wpisz AQUARIUS NO XX / 33, poniżej wpisz down payment for AQUARIUS No. XX / 33 special code XXXX Imię Nazwisko

Myślę, że wystarczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki Łukaszu, dzięki za instrukcję, wrzucę do pierwszego posta wątku :) Jutro może prześlemy ją zapisanym żeby każdy wiedział, że ruszyły przedpłaty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy producent wyznaczył datę, do ktorej należy przedpłacać, a po której na przykład rezerwacja przepada?

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dominiku, póki co nie ma takiej daty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę jutro napisać do Guntera. Zamówiłem wersję stalową bez problemu. Dwa razy próbowałem zamówić DLC, niestety do tej pory nie mam potwierdzeń na mailu :) (stal miałem zaraz po zamówieniu). Muszę dowiedzieć się czy Gunter widzi moje zamówienia, czy ich po prostu nie ma.

Proszę o informację, czy pozostałym, którzy już zamawiali się udało, czy również w poczcie pustka ? Tych, którzy jeszcze nie zamawiali, proszę o wstrzymanie się z zamówieniem, do czasu uzyskania przeze mnie informacji od Guntera :)

ww. dotyczy tylko DLC, stal możecie śmiało zamawiać i poszczać po 50 Euro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do przemyślenia!

Kolory:

gallery_31659_429_23341.jpg

Moc świecenia:

gallery_31659_429_109833.jpg

To od Guntera.

Add: Nie martw się, wszystko normalnie z zamówieniem DLC. Zapłaciłem przed tobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ,ja też nie mam informacji na maila przy zamówieniu dlc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie martwcie się. Podtwierdzenie płatności przychodzi zawsze (w terminie od 30 sekund do 14 dni). Nic się nie zgubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że ja czekam za kodem od Steinharta, który dopiero wprowadzę przy płatności zaliczkowej przez PayPal...

Edit, doczekałem się :)

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem - wchodzę na stronę Steiharta poprzez link umieszczony na początku tego wątku (przedpłaty), ale tam jest tylko DLC i nigdzie nie widzę stalówki. Czy u Was też jest podobnie?

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest podobnie, na stronie Steinharta jest tylko DLC. Do stali dostałem się przez link umieszczony w naszym temacie (dwie strony wcześniej - post nr 2130).

Mam też pytanie: będę zamawiać obie wersje Aquariusa, więc sensowne byłoby dodanie do koszyka 2 sztuk i zrobienie jednego zamówienia i jednej płatności PayPal. Czy jest to możliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zapłaciłem oddzielnie za DLC i za stal, chociaż chyba nie powinno być problemów z dodaniem do koszyka obu zegarków i dokonania jednej płatności. Ale tego nie sprawdziłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamówienie poszło

potwierdzenie zamówienia było błyskawiczne

przedpłata wysłana dziś

teraz pozostaje czekać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie wersje zegarka są na razie dostępne tylko w wersji niemieckojęzycznej, pewnie niedługo pojawią się też w anglojęzycznej, spokojnie :) Link z pierwszego postu wyedytowałem, dałem do wersji niemieckiej.

Dziś zrobię "mailing" do wszystkich zapisanych na stalówkę.

Co do zamówienia dwóch zegarków- jeśli macie dwa kody, to po prostu dodajcie do koszyka dwa zegarki :) Będzie jedna płatność, 100EUR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirku spokojnie najpierw dodaj do koszyka dwa zegarki, potem przejdź do płatności, jak otrzymasz maila z numerem zamówienia, przejdź do PayPal i wyślij 100 euro. w uwagach podaj numery zamówienia lub numer (nie wiem czy będą dwa czy jeden) :)

Ja również mam już potwierdzenie do DLC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem wczoraj dwa zegarki w DLC. Po dodaniu kodów pojawiły się automatycznie numery seryjne i po dojściu do płatności- u mnie po angielsku ! (wybrałem "paypal" ale nie zatwierdzałem płatności tylko się wylogowałem) zaraz otrzymałem mail z moim zamówieniem z podanymi numerami seryjnymi czyli wszystko an tip top. Zaliczkę zapłaciłem chwilę później. Miłe jest , że transport liczony jest jeden raz mimo podwójnego zamówienia. Wypada teraz tylko czekać na produkcję.

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówienie złożone, potwierdzenie przyszło, przedpłata zrobiona.

Czekam na zegarek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy czekamy... ;) Ale to miłe czekanie mając świadomość, że zegarek jest taki jaki chcieliśmy żeby był i drogą cywilizowanej dyskusji doprowadziliśmy do jego powstania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze jedno pytanie, czy jedyna forma płatności to PayPal czy można też zrobić przelew z normalnego konta bankowego na ich konto.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dodawałem zegarki osobno do koszyka i zostało policzone za dwie wysyłki po 15 euro.

Robson - tak, możesz na etapie zamówienia wybrać formę płatności - przelew lub paypal.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Split- kiedy przyjdzie do płacenia za całość, napiszesz maila do pani Ani, puścisz przelew pomniejszony o 15EUR i powinieneś dostać jedną paczką. Nie przejmowałbym się tym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.