Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

No ja jeszcze godzinkę w robocie, a później mojito. ;): ) Wiem, może pogoda nie do końca na tego drina'a, ale mięta mi usycha ;P

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do osób które wpłacały przelewem z konta na konto. Czy wpłacaliście tylko 50? czy więcej ze względu na koszty operacyjne banku niemieckiego?

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wszytsko w porzadku z zamowieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nastał wieczorek, pierwszy dzień wpłat zakończony powodzeniem więc czas otworzyć browarka i pełen relaks, bo gładko idzie. Czekamy na zegarek moi drodzy ;)

Cieszę się, że mamy na pokładzie dobry klimat i już powoli myślę nad następnym projektem, w który mam nadzieję zaangażuje się Was jeszcze więcej B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do osób które wpłacały przelewem z konta na konto. Czy wpłacaliście tylko 50? czy więcej ze względu na koszty operacyjne banku niemieckiego?

Zaznaczylem w banku swoim ze pokrywam koszty przelewu

jarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczylem w banku swoim ze pokrywam koszty przelewu

Tylko, że W moim banku powiedzieli mi że koszt może wynieść nawet 100zł.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łatwiej byłoby założyć konto na PayPal, serio. Nie trzeba mieć nawet karty kredytowej, można je doładować przelewem lub skorzystać z błyskawicznego doładowania PayU.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że W moim banku powiedzieli mi że koszt może wynieść nawet 100zł.

W moim tez ale tylko dlatego ze nie było numeru swift ale znalazłem go i wpisałem . Co do paypala nie mam karty kredytowej ma żona a zakup jest tajny;)

jarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przeca napisałem, że nie trzeba wiązać karty z PP. Wystarczy uzupełnić konto PP zwykłym przelewem, albo szybkim doładowaniem z powiązanego KONTA (nie karty) przy pomocy systemu PayU ;) Ja karty również nie posiadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przelew poszedł, ale z ręką na sercu muszę sie przyznać, że pewności czy wszystkie te SWIFTy i inne IBANy dobrze wpisałem to do końca nie wiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy swift czy iban jest zły to przelew nie przejdzie i od razu widać, że nie poszedł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówienie zrobione, zaliczka zapłacona no i teraz czekamy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Ing Banku Śląskim koszt przelewu europejskiego to 5 pln. Koszt operacji w banku niemieckim powinien ponosić beneficjent , albo niech zmieni bank. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Koszty przelewu w UE w mbanku to dla euro 5 zł. W innych walutach przelew SWIFT to 20 zł + 5 zł. I jak wysyłasz np 1000 SEK - koron szwedzkich to tyle ma dojść. Bez żadnych potrąceń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie, w wielu bankach dostępny jest już tzw. przelew SEPA, czyli "europrzelew". u mnie koszt to 5 zyla

do takich rzeczy rzeczywiście Cioteczka Unia się przydaje.

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ode mnie też poszło zamówienie i przedpłata PayPalem.

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie techniczne: mail z potwierdzeniem przychodzi automatycznie po złożeniu zamówienia czy trzeba czekać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami przychodzi z opóźnieniem więc bez paniki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to grzecznie czekam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszło zamówienie - przelew na konto. Mam pytanie na końcu coś pisze o 15 euro, to są koszty opłat międzybankowych za przelew? Chociaż przy PayPalu też była podana kwota 15 euro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok dzięki. To teraz czekam na maila z danymi do przelewu, ale to pewnie nie wcześniej niż jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo że niedziela to maila dostałem, jutro robię przelew.

Mam jeszcze pytanie do tych co płacili przelewem, czy numer klienta i zamówienia oraz numer zamawianego zegarka podawaliście w tytule przelewu, bo innej możliwości to chyba nie ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.