Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Zegarek do garnituru.

Rekomendowane odpowiedzi

W Eternie bardzo ciekawa jest niepłaska, wypukła tarcza. To się rzadko spotyka.

Rzeczywiście nie można znaleźć w sieci real fotek czarnej wersji. Raz że zegarek jest NEW, a dwa że jest nietani. Pewnie nieprędko się takie zdjęcia pokażą. Jak nie znajdziesz nigdzie zegarka do przymiarki na żywo, to się nigdy nie dowiesz, czy ci podpasuje... Nie wiem, ja bym się bał zamawiać w ciemno, za takie pieniądze.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, i tutaj jest mały problem, bo na żywo widziałem tylko Zenitha i naprawde bardzo mi się spodobał - super elegancki, wygodny zegarek. Dzwoniłem też wczoraj do sklepu w sprawie tej Eterny i mają mieć ten zegarek, jak się pojawi to do mnie odzwonią. To samo tyczy się również GO.

No nic, bardzo jestem ciekaw waszych głosów w ankiecie...

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A takie coś?

BAUME & MERCIER CLASSIMA EXECUTIVES MOA08733

Teraz zbieram na coś -)) nowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-7884-0-39550700-1331825437.jpg

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Syriusz, B&M odpada, ale dziękuję za propozycje.

Tomek, dzięki za info. Musze koniecznie zobaczyć na żywo ten zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio nabyłem Seikcza SARB029. Trochę inna półka no i rozmiar, ale konstrukcyjnie i stylowo bardzo do tej eterny podobny. Jest tak, że szkiełko jest mocno gięte i wygląda to jakby tarcza była zagięta (Choć nie jest). Faktycznie ten typ zegarka wymaga przyzwyczajenia. Ma on w sobie jakąś magię, która czaruje użytkownika. Jeśli światło pada pod kątem, a tak jest bardzo często - zegarek błyszczy i ożywa. Jeśli patrzysz na niego z góry - wygląda dość pospolicie.

Myślałem też o Seiko SAGQ003

SAGQ003.jpg

Ale - to trochę inna bajka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączę się do jednej z wcześniejszych propozycji - w tej cenie znaleźć Omegę Hour Vision i masz świetny, ładny zegarek do gajerka. Ciekawa jest również Aqua Terra na pasku i z mechanizmem 8500.

No i GO Senator Sixties elegancki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.