Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Mariusz888

Edycja limitowana STEINHART - projekty Mariusz888

Wybieramy koncepcję  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

GMT wolę chyba w środku..;-)

No ja chyba generalnie w tym przypadku też ;)

Ino nie mam zaufania do tej powloki mimo wszystko

To mniej więcej tak jak ja :P No i stal też ma swój urok :)

A gdyby wskazanie GMT zrobic na "pojedyńczej" wskazówke a tylko pomaranczową końcówkę

Ogólnie chyba jednak lepiej na podwójnej - jest od razu czytelnie która jest która ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I JEST BOMBA ! ! !

Jak dla mnie ten w DLC, bezel jest super, niby delikatny, ale dobrze zaakcentowany.

Zegarek kolorki ma i zabawa z paskami, przy tym zestawieniu, będzie przednia (niebieskie, pomarańczowe, czarne, brązy, hand made )

post-5518-0-84494900-1331828983.jpg

Ewentualnie pokaż jakby świeciły ? Rozumiem, że pomarańczowa luma na pomarańczowo a biała na niebiesko ? Może pokaż z pomarańczowym pachem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi to błekity i granaty najlepiej wchodzą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luminova bardziej się podoba C3 z żółto-zielonym świeceniem lub BG W9 - biała, świecąca zielonkawym błękitem. Te odmiany świecą najlepiej i dłużej. Widzimisię koperta DLC, bezel ceramiczny (jestem pewien, że dłużej zachowa wygląd, niż stalowy i mniej się rysuje), ew. pod szkłem szafirowym. Tarcza w różnych odcieniach błękita lub szarości. Niezbyt pstrokata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więcej kolorów - dobry kierunek, ba - bardzo dobry kierunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie chyba jednak lepiej na podwójnej - jest od razu czytelnie która jest która :)

Jak dla mnie odrobinę za bardzo się rzuca w oczy przy "pierwszym spojrzeniu"... :)

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wygląda, że jestem w mniejszości bo mi te wersje kolorystyczne podobają się mniej od pierowozoru. Dla mnie najlepszy Seawolf jest ten z czerwoną lumą. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wygląda, że jestem w mniejszości bo mi te wersje kolorystyczne podobają się mniej od pierowozoru. Dla mnie najlepszy Seawolf jest ten z czerwoną lumą. :)

Jarek - co prawda tam nie było czerwonej lumy tylko biała ale miał czerwone obwódki wokół indeksów :) i szczerze to powiem, że mnie też ten projekt się bardzo widzi (może nawet najbardziej :) ) - jest po prostu taki i elegancki i "żywo - luźny" zarazem :) niemniej ten pomarańczowo niebieski też jest ok - jest po prostu bardziej wakacyjny i założenie go do czegoś bardziej eleganckiego już raczej nie przejdzie hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz-Triton z założenia dla mnie będzie zegarkiem weekendowo/wakacyjnym. Ta wersja z czerwonymi obwódkami wokół indeksów jak dla mnie najlepsza ale rozumiem tych, dla których jest zbyt stonowana. Zobaczymy co ostatecznie wygra do realizacji. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diver do czegoś bardziej eleganckiego wyłącznie w komplecie z pletwami polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diver do czegoś bardziej eleganckiego wyłącznie w komplecie z pletwami polecam.

Twoje docinki są osłabiające... jak nie wiesz co napisać to przemyśl zanim to napiszesz... ale może dla Ciebie eleganckie znaczy od razu garniak z krawacikiem... a może po prostu polecasz te płetwy z doświadczenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoje docinki są osłabiające... jak nie wiesz co napisać to przemyśl zanim to napiszesz... ale może dla Ciebie eleganckie znaczy od razu garniak z krawacikiem... a może po prostu polecasz te płetwy z doświadczenia...

Mariusz-nie warto nawet komentować takich mondrych wpisów. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, jeśli uraziłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.