Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

BoloYang35

BoloYang35 wita szanownych fachowców

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem Krzysztof z Wrocławia i mam 36 lat. Uzależniłem się od starych zegarów i dlatego się tu znalazałem. Dziękuję wszystkim za dotychczasową pomoc i proszę o wyrozumialość dla mnie, kiedy bede zadawal kolejne pytania :(

Na fotkach moja skromna kolekcja :)

post-36309-0-83483400-1300219879_thumb.jpg

post-36309-0-40803600-1300219902_thumb.jpg

post-36309-0-71788200-1300219916_thumb.jpg

post-36309-0-78328000-1300219925_thumb.jpg

post-36309-0-03499100-1300219929_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, witam :(

Ładna kolekcja zegarów :) A co do pytań, to z pewnością znajdą się koledzy, którzy dysponują odpowiednią wiedzą (ja niestety takową nie dysponuję - bliżej mi zdecydowanie do zegarków naręcznych :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

mam pewność, że rozpoczniesz na forum wiele znajomości i uzyskasz odpowiedzi na wszelkie pytania dotyczące zegarów i zegarków.Gratuluję kolekcji. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty CHORWAT chociaż masz wiedę o naręcznych zegarkach. Ja kompletnie nie mam wiedzy żadnej. Chociaż przyznam, że dzięki paru postowiczom udało mi się uruchmić ten zegar skrzynkowy wiszący z fotki.

Pozdrawiam

Witam, witam :(

Ładna kolekcja zegarów :) A co do pytań, to z pewnością znajdą się koledzy, którzy dysponują odpowiednią wiedzą (ja niestety takową nie dysponuję - bliżej mi zdecydowanie do zegarków naręcznych ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kompletnie nie mam wiedzy żadnej.

Spokojnie - wszystko przyjdzie z czasem, tematów i pomocnych kolegów jest na forum multum ;)

Ja długo po zarejestrowaniu się w zasadzie tylko czytałem, czytałem, czytałem, bo nie miałem absolutnie żadnej wiedzy.

Chociaż przyznam, że dzięki paru postowiczom udało mi się uruchmić ten zegar skrzynkowy wiszący z fotki.

no widzisz, ledwie chwila na forum, a już pierwsze sukcesy :( Oby tak dalej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, Witam,

Na zadane pytania przeważnie jakąś odpowiedź dostaniesz, a jeśli będziesz czytał posty to też dużo się dowiesz.

Pozdrawiam Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj ;)

Piękne zegary masz w swojej kolekcji. Mam nadzieję, że dzięki Forum Twoja pasja będzie się rozwijała.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.