Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tschaya

Seiko 5 7S26B

Rekomendowane odpowiedzi

wrzuc fotki, chetnie poogladamy aviatorka.

5 made in Japan to niestety rzadkosc (nie-monster) wiec bedzie to dobra rzecz dla kolejnych amatorow piateczek ;)

Wolne media dla Wolnych Polaków - wpolityce.pl, niezalezna.pl, gpcodziennie.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest snkh63j2, kupiony w polskim sklepie internetowym. Widocznie trafil mi sie dobry egzemplarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam Seiko 7s26b pozłacany. Jakis czas temu mialem wypadek na motorze a zegarek mialem na reku zerwal mi sie i caly porysowal. Byłem w serwisie wymiana koperty i bransolety na nowa to koszt 600 zł (Mechanizm w 100 % sprawny). Czyli wymiana tych dwoch elementow przekracza cene mojego zegarka (560zł nowy). Moje pytanie jest takie czy ktos wie gdzie taniej moge to naprawic ? zalezy mi na tym pozniewaz bardzo lubilem ten zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam sobie odpowiedziales

albo kupujesz nowy, albo regeenerujesz stary-co w nim pozostanie?-tylko i az mechanizm!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie da sie gdzies kupic taniej czesci zamiennych(o orginalnych tu mowa) w serwisie na pewno narzucaja swoje i tak to wlasnie wychodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.