tschaya 0 #26 Napisano 25 Czerwca 2011 wrzuc fotki, chetnie poogladamy aviatorka. 5 made in Japan to niestety rzadkosc (nie-monster) wiec bedzie to dobra rzecz dla kolejnych amatorow piateczek 0 Wolne media dla Wolnych Polaków - wpolityce.pl, niezalezna.pl, gpcodziennie.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek78a 2 #27 Napisano 26 Czerwca 2011 To jest snkh63j2, kupiony w polskim sklepie internetowym. Widocznie trafil mi sie dobry egzemplarz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lol425 0 #28 Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam Mam Seiko 7s26b pozłacany. Jakis czas temu mialem wypadek na motorze a zegarek mialem na reku zerwal mi sie i caly porysowal. Byłem w serwisie wymiana koperty i bransolety na nowa to koszt 600 zł (Mechanizm w 100 % sprawny). Czyli wymiana tych dwoch elementow przekracza cene mojego zegarka (560zł nowy). Moje pytanie jest takie czy ktos wie gdzie taniej moge to naprawic ? zalezy mi na tym pozniewaz bardzo lubilem ten zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4872 #29 Napisano 18 Sierpnia 2012 sam sobie odpowiedzialesalbo kupujesz nowy, albo regeenerujesz stary-co w nim pozostanie?-tylko i az mechanizm! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lol425 0 #30 Napisano 19 Sierpnia 2012 A nie da sie gdzies kupic taniej czesci zamiennych(o orginalnych tu mowa) w serwisie na pewno narzucaja swoje i tak to wlasnie wychodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach