Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

milo

Patek Philippe kopia jaki model?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam takie pytanko odnosnie zegarka Patek Philippe. Nabylem dzisiaj takie cudo jak na zdjeciu. Jaki model udaje moj zegarek. Dodam jeszcze, ze ma ciekawy mechanizm "samonakrecajacy".

Pozdrawiam

post-37129-0-81749600-1301851060_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

Nieważne ile zapłaciłeś, pieniądze wyrzuciłeś w błoto.

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 euro na targu staroci w Paryzu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam z czystej ciekawości :)

Spoko Paweł, pisząc post nie widziałem Twojej poprzedzającej wypowiedzi :)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwila wrocilem z tego targu , byly jeszcze rolexy zlote( po 15 euro) itp znane marki.Jezeli to to same miejsce to jest znane z handlu podrobkami a w hali gdzie jest drozej czesto markowe zegarki z gornej polki ale nie zawsze z certyfikatem pochodzenia .Ceny dla cudzoziemcow. :)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie tam bylem dzisiaj - nawet jednej uczciwej starej kieszonki nie bylo.Pomijam hale z antykami.Tam zawsze jest cos dla oka ale kasa to juz inna polka.W tych bocznych uliczkach jest gosc ktory ma kilkanascie JLC.Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem tam dzisaj ladnego starego Longinesa za 200 euro, jednak moja wiedza jest niewystarczajaca abym rozroznil oryginal od podrobki. A jezdzisz moze na Porte Vanves? Tam zawsze cos ciekawego mozna znalezc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez tam bywam czesto.Moja wiedza tez jest mizerna ale rolexa za 15 euro nie kupie (bo mnie nie stac :blink: ).Gustuje w kieszonkach ,stare grafiki,miedzioryty itp.Nie kupuj nigdy od tych mu....ow - same podroby i to najgorszej jakosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gustuje w monetach, militariach a ostatnio interesuje sie zegarkami. Ja czesto szukam ciekawych rzeczy na "smieciach" tzn. u ludzi co sprzedaja na chodniku. Czasem nie wiedza co sprzedaja, no i oczywiscie cena do negocjacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwierz mi ze wiedza co sprzedaja , to my sie nie znamy tak zwanych okazji jest malo.Ale moge sie mylic. :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 20 euro to litr Jacka jest...słaby interes zrobiłeś :blink::)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez otwarcia zegarka nie jest atwo odroznic oryginal od kopi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no to jasne ze nie mowie o patku bo ich nie ma na targu ulicznym nie ta polka cenowa.Prawde mowiac jeszcze zadnego z bliska nie widzialem no chyba ze za szyba ale dosc gruba.Chcialem delikatnie koledze uzmyslowic zeby sie trzymal z dala od gosci kolorowych ktorzy oferuja zegareczki z reki i po cichu szepcza do ucha.Osobiscie nie kupie tez JLC czy VC bo nie odrozniam i nie moja polka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci co szepcza do ucha potrafia baaardzo szybko ucieka :blink: A tak o moim zegarku to on sobie lezal wsrod wielu roznych pier**l, i poprostu mi sie spodobal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.