Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

xxxyyy

KTORY ZEGAREK DO PŁYWANIA Z TRZECH

KTORY  

31 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad zegareczkiem do pływania (będzie to pływanie rekreacyjne więc wystarczy spokojnie wodoszczelność 100m). Upatrzyłem sobie 3 modele konkretne i chciałbym abyście podpowiedzieli mi również głosując i napisali parę słów czemu wybrać ten a nie inny. Będę wdzięczny.

1. Seiko SNZF45k1- przypomina mi Monstera a nawet bardziej podoba na tarczy- bardzo dobre świecenie, charakterny.

PAKSK01492-a.jpg

2. Orient Big Mako- chyba najbardziej reprezentacyjny, słuszny rozmiar- niestety luminova kiepska

6ff499a63f325fac.jpg

3. Seiko SKX007-klasyka ale czy nie za mały? Moj nadgarstek 18,5-19cm.

5d7b2dbaec671b1fmed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup Skx, potem kup Big mako, a następnie monstera.

A do pływania G-Shocka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym brał mimo wszystko Big Mako, do takich rozmiarów nadgarstka jest największy, w dodatku chyba najbardziej uniwersalny wygląd z podanych tutaj trzech modeli, a słaba luminova? hmmmm nie ma zegarka idealnego w tej cenie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup Skx, potem kup Big mako, a następnie monstera.

A do pływania G-Shocka :lol:

jasne tak byłoby najlepiej, ale nie mam obecnie na to funduszy dlatego muszę wybrać jeden z trzech. Widzę że jak narazie SKX007 prowadzi, może napiszą osoby głosujące na niego parę słów za co cenicie ten model?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to taka fajna, prosta klasyka. Miałem, sprzedałem, później tak mnie męczyło,

że kupiłem ponownie i mam do tej pory. Jeśli spodoba Ci się na pierwszy rzut oka,

to później już będzie tylko lepiej :lol:

A o rozmiar bym się za bardzo nie obawiał- mam podobny jak Ty nadgarstek i bardzo fajnie leży,

jeśli nie szukasz jakiejś wielkiej busoli wielkości budzika, to będziesz zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego nie Monster? :rolleyes::) :)

Żartuję... :P;)

Z tego towarzystwa wybrałbym Big Mako - mam go, bardzo fajny zegar, choć luminova rzeczywiście to porażka...Jak na ironię zwykłe Mako świeci dobrze... :huh:

Co do SKXa - zegar kultowy, choć mnie osobiście nie podobają się w tym diverze płaskie, "rozlane" indeksy, w innym wypadku już dawno byłby ze mną... :)

Osobiście polecam Monstera - wiele na temat tego zegarka było powiedziane na tym Forum, daje mnóstwo frajdy za niewielką kasę... :)

post-30126-0-58135400-1331836895.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monster pomaranczowy odpada- miałem, podobał mi się przez tydzień a potem zwyczajnie znudził- po miesiącu sprzedałem i nie żałuję tej decyzji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o Big Mako wyprzedziło SKX007. No to zrobiliście koledze sporą zagwostkę hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odświeżam temat proszę o dalsze głosowanie i parę słów na temat zegarków. Zegarki równie mi się pdoobają więc zadecyduje największa liczba głosów zebrana do końca tygodnia. Narazie Big Mako prowadzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey,

Swój głos oddałem na Seiko SKX007, przyczyna jest prozaiczna - ładnie leży na nadgarstku..

Pozdrawiam

Be_happy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.