Dorian06 42477 #76 Napisano 23 Stycznia 2012 Nie znudził Ci się jeszcze?Bo jeśli tak to może czas na bazar z nim 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #77 Napisano 23 Stycznia 2012 W życiu. To jeden z moich ulubionych zegarków. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42477 #78 Napisano 23 Stycznia 2012 Szkoda A miałem taką wielką nadzieje A może jednak? 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #79 Napisano 23 Stycznia 2012 Mam kilka zegarków, których nigdy nie sprzedam - Monaco jest jednym z nich 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42477 #80 Napisano 23 Stycznia 2012 A IWC ???? 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #81 Napisano 23 Stycznia 2012 Doxa Sub, Oris (diverek), IWC, Panerai, Zenith, Rolex, Monaco, nie będą na sprzedaż. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42477 #82 Napisano 24 Stycznia 2012 Szkoda że w tym gronie są takie co mi się podobają, nawet bardzo.Ale w cale Ci się nie dziwię. Bo ja też bym ich nie sprzedał 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daveg 0 #83 Napisano 11 Lutego 2012 zegarek i zdjęcia pięknedo towarzystwa tego monaco przydałaby się jeszcze carrera cs3113 0 Eterna KonTiki Four-Hands Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #84 Napisano 12 Lutego 2012 Dziękuję. Wszelkiego rodzaju Carrery do mnie nie przemawiają na tyle, żebym czuł potrzebę posiadania któregoś z tych zegarków. Jak TH, to tylko i wyłącznie Monaco 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #85 Napisano 14 Lutego 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #86 Napisano 14 Lutego 2012 najladniejszy TH, piekny zegarek stworzyli (chociaz jeden) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Segoy 0 #87 Napisano 14 Lutego 2012 Do mnie natomiast przemiawiają Carrery a Monaco nie gadało. Ale na środkowej focie zagadało i to bardzo. Brawo carlito! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #88 Napisano 15 Lutego 2012 Doxa Sub, Oris (diverek), IWC, Panerai, Zenith, Rolex, Monaco, nie będą na sprzedaż. Michale zrób im kiedyś wspólne foto. Albo wszystkim jakie posiadasz. No i do galerii wstaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #89 Napisano 15 Lutego 2012 Postaram się zrobić w niedalekiej przyszłości takie foto. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #90 Napisano 15 Lutego 2012 Myślę sobie, że jak zaprzestaną produkować ten zegarek, to w przyszłości będzie on bardzo pożądany Na prawdę piękny zegarek zrobili. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42477 #91 Napisano 15 Lutego 2012 Zrób zrób. Będzie się miło oglądało. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #92 Napisano 15 Lutego 2012 Postaram się zrobić w niedalekiej przyszłości takie foto.Już się nie mogę doczekać, wspólne foto Twoich zegarków będzie większym wydarzeniem jak rozegranie na Stadionie Narodowym pierwszego meczu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #93 Napisano 15 Lutego 2012 Nie przesadzaj, kolekcja jakich wiele tu na forum 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #94 Napisano 2 Maja 2012 Pare nowych nadgarstkowych : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #95 Napisano 2 Maja 2012 Naprawdę cudny zegar Michale może kiedyś się takiego dorobię...Dobrze że za marzenia się nie płaci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #96 Napisano 3 Maja 2012 Dzięki, Monaco jest jedynym jak dla mnie zegarkiem marki Tag Heuer, który mnie naprawdę rajcuje Nie chce się znudzić, wciąż mnie cieszy. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glili 8 #97 Napisano 3 Maja 2012 Niebieski Monaco cud miód i malina. Przymierzałem ostatnio w Łódzkiej Manufakturze, westchnienie żalu, że go narazie nie kupię usłyszeli Talibowie w Afganistanie. 0 Lubię zegarki jak konie owies. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #98 Napisano 3 Maja 2012 Niebieski Monaco cud miód i malina. Najładniejszy wśród rodziny Monaco 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #99 Napisano 3 Maja 2012 Genialny jest ten zegarek no i fotki pierwsza klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #100 Napisano 3 Maja 2012 Nie przepadam za kostkami, ale jeżeli już miałbym posiadać to właśnie Monaco. Jest genialny jak na kostkę . Szczerze gratuluję i niech się nosi RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach