Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Zapytam się ... ale wydaje mi się że prawdopodobnie stosują ... chińską. Co nie oznacza że tak musi być. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ta co jest w tych zegarkach bardzo się podoba. Zróbmy taką, jaka jest normalnie i tyle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A luminowa będzie tylko czerwona czy indeksy minutowe też białą pokryte będą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minutowe indeksy ... chodzi ci o 5-10-15 itd ?A dlaczego miały by nie być pokryte luminovą ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W podstawie wszędzie jest luminowa, każdy napis, itp. Dlatego zróbmy ją wszędzie, a nie bawmy się w jedną cyfrę w luminovie, resztę drzeworytem, czy masą solną. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli, nasz będzie świecił na biało-czerwono? ;) sweeeet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głośno myślę: A szachownicę jakby luminovą zrobić? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy z tą świecącą szachownicą :) Jesteś już n-tą osobą która o tym wspomina ! Chcemy tego !:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na marginesie to od dzisiejszych wydarzen na Okeciu, nasze lotnictwo ma asa, ktory potwierdzil nasze mniemanie o tym ze polscy piloci sa jednymi z najlepszych na swiecie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie ?!:)

No ok ... możemy zrobić jakieś głosowanie, albo niech każdy wyrazi zdanie w temacie ...

Tylko nie wiem jak z wykonaniem takiej szachownicy w luminovie . to jednak skomplikowany symbol jeśli chodzi o wykonanie w żelowatej glutowatej luminovie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zapytać ich czy się da zrobić możesz? :) W podstawie jest wszystko luminovą i jest wyje****e, znaczy fajne, więc to może być też strzał w dziesiątkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szachownica to jest najbardziej istotny element tego zegarka (tej edycji) i osobiście wolałbym żeby wykonany był bardzo precyzyjnie, jeżeli da się tak to zrobić lumi to ok, ale ostrożnie żeby nie zepsuć zegarka bo wyjdzie tandeta :)

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem podobnego zdania, szachownica to kluczowy element tego zegarka i powinien być wykonany wyjątkowo starannie. Jednak chyba nie chciałbym, żeby polska szachownica świeciła jak lapki na choince... Wydaje mi się, że bezpieczniej (bardziej dokładnie) dla wyglądu zarówno szachownicy jak i całej tarczy będzie wykonanie szachownicy bez luminovy. Może to, moim zdaniem popsuć cały zamierzony efekt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Jimi dowiedz się, czy się da. Jeśli tak, to może ankietka i zobaczymy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porozmawiam z nimi ... zobaczymy czy będzie się dało ... :) Nie ukrywam jestem zszokowany !

Mieli mi sprawdzić czy będzie się dało zrobić nakładana szachownicę, lub nadrukowywaną podwójnie ..... a tu teraz luma.... :)

Ok, jak coś ...czekajcie cierpliwie na sprawozdanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajmy sobie proszę spokój z eksperymentami. Ja na pewno nie chcę byle jak namalowanej szachownicy i boję się takich eksperymentów. Dyskusje nad projektem zakończyły się miesiące temu i dajmy sobie spokój z ankietkami. Załóżmy, że nawet więjszość będzie za, to część powie że się wycofuje i co wtedy ? Na takie dyskusje był czas przed deklaracjami nie mówiąc o wpłatach. Jest tak blisko więc tego nie spieprzmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo uprzejmie przepraszam, ale może udałoby się, dla osób o bardziej wyrafinowanych upodobaniach, uruchomić linię zamówień indywidualnych, natomiast generalnie pozostać przy projekcie dotychczas akceptowanym. To tylko sugestia... :) Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie ... zapytam bo mnie o to koledzy prosili ... a dalej będziemy się zastanawiali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My Marcinkowski ? :)

A z tą dyskoteką dobre :>

Hahaha ... ok ok ... zapytam, aczkolwiek wątpię w powodzenie takiej akcji.

Będę się starał aby w umowie było zawarte że szachownica ma być cycuś glancuś !:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dyskoteka piętro wyżej :)

nie chcemy świecącej szachownicy

:) potwierdzam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś jest euforia po niewątpliwie spektakularnym lądowaniu naszych pilotów, fajerwerki, sztuczne ognie itp. i tak ma być!!!

Jednak za jakiś czas wrócimy do normalności, opadną emocje i ...

Nasz zegarek nie może być kolorową szafką grającą feerią światełek, brylancików, diód i 25 melodyjek, bo wejdziemy w strefę zarezerwowaną dla ,,bling- bling":) :) :)

Ze strefy zrównoważonej elegancji, przeniesiemy naszego lotnika do groteski.:)

Jestem za pozostawieniem wyglądu zegarka w tej formie jaka jest obecnie.

Każda nowa modyfikacja może zaszkodzić projektowi dry.gif

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.