Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli będzie takie zainteresowanie, to trzeba będzie zwiększyć limitacje :) żart!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie jest problem ...

mamy niby już komplet , 50 chętnych i były by 2 szt Extra ...

można by było zwiększyć limitkę ale do 55.

Wtedy te 2 osoby się załapią ... a resztę zegarków opłacę ja.

"Taką mam koncepcję ... " :)

Zgadzacie się na takie coś ??

" Kto z zainteresowanych jest ZA przyjęciem poprawki, proszony jest o wciśnięcie przycisku i podniesienie ręki "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba, że znajdziemy jeszcze 3 osoby?

Jak się wszyscy zmobilizujemy i porozsyłamy linki do naszego projektu?

Z pewnością znajdą się jeszcze 3 osoby...

Ale tylko jeszcze 3 osoby i KONIEC!

Musimy ten projekt doprowadzić do końca Panowie!

Heh, widzę, że z tym podniesieniem limitacji to już nie żarty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nie wydłuży nam to procesu ok.

Ale kasa niech już leci na konto!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możemy tak zrobić, że osoby, które wpłacą dostają zegarek i wtedy podniesiemy limitację tylko o te osoby, nie ważne czy to 55, czy 53, czy 61. Ale jak widzę brak 5 wpłat, więc to spokojnie bez zwiększania limitacji do jutra się załapią :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie jest problem ...

mamy niby już komplet , 50 chętnych i były by 2 szt Extra ...

można by było zwiększyć limitkę ale do 55.

Wtedy te 2 osoby się załapią ... a resztę zegarków opłacę ja.

"Taką mam koncepcję ... " :)

Zgadzacie się na takie coś ??

" Kto z zainteresowanych jest ZA przyjęciem poprawki, proszony jest o wciśnięcie przycisku i podniesienie ręki "

Witam,

przed chwilą poprosiłem o dopisanie do listy rezerwowej.

Jestem bardzo zainteresowany zakupem zegarka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jest taka opcja... O ile wyrazicie zgodę...

Czekamy na te 5 osób z listy głównej do jutra do godz. 12.00 w południe!

Inaczej takie czekanie nie będzie miało sensu.

Co Wy na to? Może do jutra znajdą się jeszcze 2 osoby na listę rezerwową? Przypominam, że obecnie lista rezerwowa jest tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo zalezy mi na ostatnim numerze limitacji, zegarek jest prezentem dla lotnika ktory konczy karire. Bardzo prosze przy ewentualnym zwiekszeniu numeracji lub przy braku wplaty Pana Dariusza Cwajdy o umozliwienie mi zakupu ostatniego numeru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wally ... psia krew ... a dlaczego się nie wpisałeś od razu na rezerwową z zastrzeżeniem ostatniego numeru ???:)

Musisz z kolegą PARCEK z rezerwy pogadać.

Pomyślimy jak to wyjdzie .... Jak coś ... będziemy w kontakcie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nie wydłuży nam to procesu ok. ...

Witam zainteresowanych

Popieram pomysł, bo daje szansę innym, lecz chyba trzeba określić wielkość limitacji raz na... jutro B)

Nie wiem jak MC zareaguje na kilkukrotne zmiany :D , przecież limit jest na kopercie ?!

PS

W sprawie wydłużania projektu - chyba pobiliśmy już jakiś rekord?, bo nie pamiętam początku B):D :D ;)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ...

MC to im to lotto czy będzie 50 czy 550 ;)

Oni są bardzo chętni do współpracy .

Ma być KASA i zrobią co chcemy ... damy 1000000 za szt to fontannę zamontują do zegarka.

Wiesławie ... ja tez nie pamiętam początku ... wiem jedynie, że na początku był wodór ! B)

55 szt to już ostateczna wersja ... zawsze można było 303 zrobić , na cześć Świetnej Dywizji . Ale trwało by to masakrycznie długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie pomysł ze zwiększeniem limitacji nie jest najlepszy.

Mieliśmy gigatnyczny problem żeby zebrać pięćdziesięciu chętnych, jeśli to już się udało, to teraz mamy równie wielki problem żeby zebrać wpłaty za zamówione zegarki od pięćdziesięciu osób.

Teraz dochodzi dodatkowe pięć numerów, na które siłą rzeczy, musimy dalej czekać

Proponowałbym całkowicie zamknąć listę 50 osób i dopiero później bo stanowczych deklaracjach zwiększać limitację. Teraz to odbyło się na zasadzie "Choćmy zwiększymy limitację" -"No dobra, zwiększmy o pięć numerów".

Co będzie jak za parę dni znajdzie się jakaś osoba, która bardzo ,ale to bardzo będzie chciała taki zegarek? Dajmy na przykład, bo ma dziadka/ ojca/ brata pilota... Zwiększymy do 56 numerów?

Wcześniej była ustalona sztywna ilość limitowanych zegarków, po co więc zmieniać to pod sam koniec, kiedy jesteśmy już tak blisko finału?

Umówmy się temat nie jest otwarty od tygodnia, dwóch... Temat się ciągnie, kawał czasu, kto chciał kupić miał na to czas.

Wszelkie zwlekanie mija się z celem. Takie jest moje skromne zdanie.

Edit: oczywiście, niech zadecyduje większość. Ja wyraziłem swoją opinię

Pozdrawiam

Maciek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jest taka opcja... O ile wyrazicie zgodę...

Czekamy na te 5 osób z listy głównej do jutra do godz. 12.00 w południe!

Inaczej takie czekanie nie będzie miało sensu.

Co Wy na to? Może do jutra znajdą się jeszcze 2 osoby na listę rezerwową? Przypominam, że obecnie lista rezerwowa jest tutaj

Zgadzam się,

chociaż ciekawe jakby limitacja była np. na 53,

to za 30 lat może podniosłoby to wartość zegarka B)

- jako nietypowej liczby sztuk (taki żarcik) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie pomysł ze zwiększeniem limitacji nie jest najlepszy.

Umówmy się temat nie jest otwarty od tygodnia, dwóch... Temat się ciągnie, kawał czasu, kto chciał kupić miał na to czas.

Popieram w całej rozciągłości pozostawienie 50 sztuk limitacji. Dzięki tej limitacji jest, między innymi, ten zegarek wyjątkowy. Temat trwa już rok czasu, myślę że wszyscy którzy nie załapią się do grona 50 osób z takich czy innych powodów normalnie w świecie będą musieli poczekać na następną okazję. Może ponownie znajdzie się ktoś (na tyle szalony) aby zaprojektować i zrealizować projekt następnego zegarka.

Wally ... psia krew ... a dlaczego się nie wpisałeś od razu na rezerwową z zastrzeżeniem ostatniego numeru ???

Co prawda nie napisł tego w wątku z listą rezerwową ale w wątku głównym deklarował parokrotnie chęć zapisu na ten ostatni numer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maćku rozumiem Cię i masz rację !

Ale zaufaj mi.

Widzę jak koledzy z rezerwy szaleją na koncie z wpłatami więc Obawy są w tym momencie niepotrzebne ! ;)

55 zostaje ostatecznie. Jak ktoś będzie chciał ... to sorry memory .. następną razą .(już mam kilka pomysłów :D )

Wszystko ładnie się układa i nie będzie żadnych opóźnień ! B) Już ja się tym zajmę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie widzę problemu, jeśli chodzi o 55 szt., ale to może dlatego, że z natury jestem raczej spokojny i przedłużenie realizacji o kilka dni/tygodni nie robi mi różnicy. Rozumiem, jednak, że pozostali mogą to widzieć inaczej :D

P.S. Jest też nowy użytkownik - PatLove, który zastanawia się nad rosyjskim lotnikiem. Może spróbuj, Jimi, zadziałać na PW? B)

następną razą .(już mam kilka pomysłów ;) )

jestem ciekaw, co Ci się w głowie kotłuje B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy komplet 55 szt.

Ja biorę nr 54 i już ! B)

Co się boicie ? Jakie opóźnienia ?! Czekamy na kasę od reszty i ... kwestia dogadania numerków !

O ... i tak to powinno od samego początku wyglądać ! :D

WALLY POSZŁO PW ;) Jak TO QrfA? B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ponownie znajdzie się ktoś (na tyle szalony) aby zaprojektować i zrealizować projekt następnego zegarka.

A skąd wiesz co zamierzamy z Jimim na przyszły rok ;) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę jak koledzy z rezerwy szaleją na koncie z wpłatami więc Obawy są w tym momencie niepotrzebne ! B)

Niech się wyszaleją, ten rodzaj szaleństw, myślę, że w tym miejscu jest wpełni uzasadniony :D

Gwoli ścisłości, podejrzewam, że jestem równie spokojny jak Kolega Chorwat. B) Tylko nie lubię zmian...po prostu. Tym bardziej takich na ostatnią chwilę. ;)

W takim razie jeszcze bardziej trzymam kciuki za powodzenie akcji, ale widzę, że z zaangażowaniem Witka i DjSamerA nie jest to aż tak konieczne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spooko ! Ja też nie lubię zmian.

Ja z tych ludzików co lubią sobie wszystko dokładnie zaplanować i realizować .

ale w momencie takich różnych ekscesów ... trzeba konstruktywnie improwizować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy niedorzecznością było by oznaczenie kolejnych sztuk powyżej 50tki, kolejnym numerem z małym indeksem np. 1A/50, 2A/ 50, ... itd.

Co o tym sądzicie?

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy niedorzecznością było by oznaczenie kolejnych sztuk powyżej 50tki, kolejnym numerem z małym indeksem np. 1A/50, 2A/ 50, ... itd.

Co o tym sądzicie?

yyy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... B) A Po Co ?! B)

Tzn wiem , ale nie rozumiem. Tzn, rozumiem, ale nie jestem pewien czy dobrze rozumuję ?! :D

Że niby zostaje X/50 ale z dopiskami ?

Pionierze ... Tzn aprobata czy nie ?:D Bo ta mina nie tęga ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.