Majkszak 0 #1 Napisano 20 Czerwca 2011 Witam!Od jakiegoś czasu kusi mnie zegarek CASIO W-210-5A.Planuję kupić go jako prezent dla brata na jego 11 urodziny.I tutaj pojawia się pytanie czy ten zegarek jest coś wart?Przesyłam link do aukcji: CASIO W-210-5AZ góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam!Majkszak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanoc 1 #2 Napisano 20 Czerwca 2011 CześćO tym czy warto to możesz zadecydować tylko ty.Napewno w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego w relacji jakość/cena , a jak na zegarek dla 11-latka , to sam miałem swojego 1 casio właśnie z tej seri ,drugi też należał do tej grupy(db34h),troche inny "dizain" ale idea ta sama.Zegarki do końca sprawne zajechałem koperty po około 5 latach noszenia nonstop,co jest istotne przy tym sprzedawcy ,który nie udziela gwarancji honorowanej przez oficjalnego dystrybutora -zibi, ale sprzedaje zegarki orginalne, poszperaj na forum pojawia sie w kilku wątkach.PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NETRUNNER 2 #3 Napisano 21 Czerwca 2011 To sa bardzo podstawowe, ale bardzo dobre zegarki LCD. Nie licz na kosmos, bo szklo jest plastikowe, a calosc tez nie ma wytrzymalosci g-shocka, ale to dobre zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach