dwatch 50 #1 Napisano 22 Czerwca 2011 Mam takie pytanko - ile czasu trzeba na naładowanie akumulatora do max wartości z wartości krytycznej (charge warring - sekundnik przeskakuje co dwie sekundy i oprócz daty nic nie działa). Pytam bo dostałem mój egzemplarz w stanie naładowania 6-35 dni caliber h610 więc druga kreska, leżał 7 godzin na świetle słonecznym i dalej druga kreska - czy coś jest nie tak czy to normalne zachowanie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #2 Napisano 22 Czerwca 2011 Bezpośrednim świetle słonecznym czy za szybą? 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #3 Napisano 23 Czerwca 2011 Za szybą, w domu na parapecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #4 Napisano 23 Czerwca 2011 Za szybą to sobie możesz ładować Na BEZPOŚREDNIM słońcu 5 minut ładuje 1 dzień, czyli 1h to 12 dni, 3h to miesiąc.Drugi poziom od góry to 35-150 dni.Czyli żeby wskoczyć na pierwszy, największy, potrzeba 5 x 3h = 15h na bezpośrednim słońcu. Przez szybę ten czas sporo się wydłuża. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #5 Napisano 23 Czerwca 2011 Dziękować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach