blake 4 #51 Napisano 9 Lutego 2012 Michał a co oznaczają te czerwone cyferki na bezelu? Powiem szczerze, że nie mogę tego sam rozszyfrować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #52 Napisano 9 Lutego 2012 Tabela dekompresyja. Rzecz której pewnie nigdy nie użyje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #53 Napisano 19 Września 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #54 Napisano 19 Września 2012 Ten model widziany na nadgarstku Roberta Redforda skłonił mnie na studiac hdo zakupu pierwszego poważnego zegarka Dalej podoba mi się tak samo tylko, ze ja wybrałbym czarnego sharkhuntera -Redford tez tak wybrał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #55 Napisano 19 Września 2012 Tabela dekompresyja. Rzecz której pewnie nigdy nie użyje Pewnie nie bo tabele zastapily komputery ale mimo wszystko fajnie wyglada:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #56 Napisano 19 Września 2012 Jak Sub, to tylko pomarańczowy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #57 Napisano 19 Września 2012 Jak Sub, to tylko pomarańczowy A skąd Michał co do zegarków prawie zawsze się zgadzamy, ale jak przyjdzie do kolorów... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #58 Napisano 19 Września 2012 Jak Sub, to tylko pomarańczowy A skąd Michał co do zegarków prawie zawsze się zgadzamy, ale jak przyjdzie do kolorów... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #59 Napisano 19 Września 2012 Fotka nr 3 - rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #60 Napisano 19 Września 2012 A propos czy ktos moze wie co stoi za decyzja Doxy ze mozna ja kupic tylko w US? Mowie o subach oczywiscie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61 Napisano 19 Września 2012 Jest to luksusowa linia Doxy przeznaczona na rynek USA, ale można przez ich stronę normalnie kupować w Europie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bienn 0 #62 Napisano 19 Września 2012 Łosz! Dobre te ostatnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #63 Napisano 19 Września 2012 W US?Masz tylko dwa małe butiki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #64 Napisano 19 Września 2012 Jest to luksusowa linia Doxy przeznaczona na rynek USA, ale można przez ich stronę normalnie kupować w Europie.No ja to rozumiem akurat ale to oznacza troche ze europejski rynek maja w glebokim powazaniu. W szwajcarii nie mozna kupic szwajcarskiej doxy, natomiast mozna sobie sciagnac z us. Paranoja troche, nie uwazacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65 Napisano 19 Września 2012 Ich strona bodajże jest z Austrii Choć mogę się mylić. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #66 Napisano 19 Września 2012 No ja to rozumiem akurat ale to oznacza troche ze europejski rynek maja w glebokim powazaniu. W szwajcarii nie mozna kupic szwajcarskiej doxy, natomiast mozna sobie sciagnac z us. Paranoja troche, nie uwazacie? Poczytaj trochę o historii suba.Z US nic nie ściągasz doxa jedzie do Ciebie prosto ze Szwajcarii. Paranoja?NieBardzo dobrze że nie kupisz tego zegarka od strzału w każdym salonie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #67 Napisano 19 Września 2012 A to przepraszam, w takim razie no international shipping costs jak i podatkow? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #68 Napisano 19 Września 2012 Waldek, moja z tego co pamiętam przyjechała z Austrii. Zamawiałem oczywiście z ich strony. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #69 Napisano 19 Września 2012 A to przepraszam, w takim razie no international shipping costs jak i podatkow?Płaciłem vat, i to sporo, bo z tego co pamiętam ponad 300 $ . 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #70 Napisano 19 Września 2012 To cos tu niegra Michal. Zarowno Austria (jesli stamtad przyszedl) jak i Twoja ziemia obiecana sa w EU, to skad ten vat waldii? Roznica pomiedzy austrackim a irlandzkim? Nie az tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #71 Napisano 19 Września 2012 Gdzieś na forum opisywałem tą sytuacje, nie mogę teraz znaleźć. A może zegarek faktycznie przyszedł ze Szwajcarii... Nie pamiętam dokładnie jak to było. Coś mi z tą Austrią świta. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #72 Napisano 19 Września 2012 Michał z tego co się orientuję w Austrii mają jakieś biura i serwis.Moje dwie sztuki zamawiane bezpośrednio na stronie jechały ze Szwajcarii.W letnich/urlopowych okresach wysyłają zegarki z Austrii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #73 Napisano 19 Września 2012 Michał z tego co się orientuję w Austrii mają jakieś biura i serwis.Moje dwie sztuki zamawiane bezpośrednio na stronie jechały ze Szwajcarii.W letnich/urlopowych okresach wysyłają zegarki z Austrii.I wszystko jasne. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 866 #74 Napisano 20 Września 2012 Zegarek jedzie ze Szwajcarii do Wiednia, a później do klienta w EU. Naliczany jest vat austriacki. Rzadziej Szwajcaria -> EU, np. jak jest nowy model i preordery. Chociaż moja Doxa wysłana była w dniu ogłoszenia wysyłek na forum i jechał do Wiednia i Polski.Bezpośrednio ze Szwajcarii leci do USA i reszty świata. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #75 Napisano 18 Grudnia 2012 Naoglądałem się filmików z tą Doxą i muszę powiedzieć, że strasznie podobają mi się błyszczące indeksy, właściwie otoczki chromowane/srebrne wokół indeksów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach