nash13 16 #76 Napisano 18 Grudnia 2012 Naoglądałem się filmików z tą Doxą i muszę powiedzieć, że strasznie podobają mi się błyszczące indeksy, właściwie otoczki chromowane/srebrne wokół indeksów. to pisz do Mikolajca list z prosba, jeszczce kilka dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #77 Napisano 18 Grudnia 2012 Mikołaj mnie nie lubi, jak sobie sam nie kupię, nikt mi nie kupi, a trzeba się spieszyć bo to limitacja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #78 Napisano 18 Grudnia 2012 A jest w ogóle jeszcze dostępna na stronie Doxy? Chyba już nie... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #79 Napisano 18 Grudnia 2012 A jest w ogóle jeszcze dostępna na stronie Doxy? Chyba już nie...Pomarańczowe wyprzedane, ale są jeszcze niebieskie i czarne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #80 Napisano 18 Grudnia 2012 Gdybym teraz kupował 5000, to wybrałbym niebieskiego , super jest. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #81 Napisano 18 Grudnia 2012 generalnie jak napiszesz do DOXY to niewykluczone, że mają na magazynach pomarańczki powiem inaczej...mieć to na 100% mają, tylko czy sprzedać będą chcieli 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #82 Napisano 18 Grudnia 2012 Michał mógłbyś zrobić jeszcze zdjęcie Doxy na gołym nadgarstku? Mam podobny nadgarstek i chciałbym zobaczyć jak ona sobie leży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach