Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

DS PODIUM VALGRANGES

Rekomendowane odpowiedzi

wcale się nie dziwię zakupu, ale może dlatego, że posiadam to samo cudo ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie jest to czwarta Valgranges w klubie, gratuluję ;)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek niczego sobie... mierzyłem, ale jakoś wydawał się strasznie duży. Zdziwiło mnie to, bo moja DS Master przecież ma 45mm a na ręce wydaje się mniejsza ;)

Kupię garniturowca z jasną tarczą, 38mm-41mm, do 5k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może dlatego, że jest to dość gruby zegarek.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG_8610-2.jpg

IMG_8618-2.jpg

IMG_8630-2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby się jeszcze udało zgrać wskazówkę sekundnika na drugiej fotce... ale za 12 godzin może się uda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elegancki zegareczek ale wszystko co piekne ma tez swoja cene tak czy siak wart ceny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek niczego sobie... mierzyłem, ale jakoś wydawał się strasznie duży. Zdziwiło mnie to, bo moja DS Master przecież ma 45mm a na ręce wydaje się mniejsza blink.gif

A ja odniosłem zupełnie inne wrażenie. Nie brałem jej pod uwagę bo po przymiarce okazała się strasznie mała. To jest średnica 40mm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Valgranges ma 44mm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.