vladi 0 #26 Napisano 2 Marca 2012 wcale się nie dziwię zakupu, ale może dlatego, że posiadam to samo cudo ;-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27 Napisano 2 Marca 2012 W takim razie jest to czwarta Valgranges w klubie, gratuluję 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prop 1 #28 Napisano 2 Marca 2012 Zegarek niczego sobie... mierzyłem, ale jakoś wydawał się strasznie duży. Zdziwiło mnie to, bo moja DS Master przecież ma 45mm a na ręce wydaje się mniejsza 0 Kupię garniturowca z jasną tarczą, 38mm-41mm, do 5k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29 Napisano 2 Marca 2012 Może dlatego, że jest to dość gruby zegarek. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30 Napisano 18 Maja 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maYa 0 #31 Napisano 18 Maja 2012 Gdyby się jeszcze udało zgrać wskazówkę sekundnika na drugiej fotce... ale za 12 godzin może się uda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clar 0 #32 Napisano 19 Maja 2012 Elegancki zegareczek ale wszystko co piekne ma tez swoja cene tak czy siak wart ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot Pirx 3 #33 Napisano 1 Lutego 2013 Zegarek niczego sobie... mierzyłem, ale jakoś wydawał się strasznie duży. Zdziwiło mnie to, bo moja DS Master przecież ma 45mm a na ręce wydaje się mniejsza A ja odniosłem zupełnie inne wrażenie. Nie brałem jej pod uwagę bo po przymiarce okazała się strasznie mała. To jest średnica 40mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #34 Napisano 1 Lutego 2013 Valgranges ma 44mm. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot Pirx 3 #35 Napisano 1 Lutego 2013 aaaaa to wszystko wyjaśnia , a więc to fajny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach