Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Taktic

Co zrobić aby wyświetlały się zdjęcia z Imageshacka na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również się przyłączam do prośby o kontakt z IS. Te żaby to jakaś plaga, cierpi przez to wielu użytkowników, zwłaszcza tych nowo zarejestrowanych. Nie chodzi tutaj na ten przykład o mnie, ja już żab nie widzę, ale pamiętajmy, że każdy nowo zarejestrowany Kowalski będzie miał z tym wielki problem, co tylko go zniechęci.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przychylam się do petycji.

Jestem za, a nawet przeciw ;)

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla użytkowników Firefoxa mniej zaawansowanych, zamiast powyższej procedury

wyszukałem dodatek:

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/change-referer-button/

Zainstalować dodatek

Na pasku narzędziowym na górze pojawi się przycisk

Klikając na przycisk można sobie ustawiać

Value 0 (Red icon): nie ma żab

Value 1 (Orange icon): nie jestem pewny

Value 2 (Green icon): są żaby

Jest to o tyle lepsze, że nie musimy wchodzić do ustawień zaawansowanych tylko mamy po prostu przycisk

A po drugie czasami mamy taki przypadek w internecie, że jakaś strona zachowuje się odwrotnie, czyli nie chce prawidłowo działać bez Referera. Rzadko się to zdarza, ale się zdarza, i wtedy ustawiamy sobie z powrotem Value 2 (Green icon)

Po zainstalowaniu nie mam tegoż przycisku:)Albo go nie widzę.

Pierwszy Twój sposób działa bez zarzutu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po zainstalowaniu nie mam tegoż przycisku:)Albo go nie widzę.

Tzn jak w linku powyzej na stronie tego dodatku, przeczytasz jeszcze dział INSTALLATION, to tam doczytasz jak wydobyć przycisk na toolbar "right-click your toolbar and click "Customize itd.."

Ewentualnie jak nie chcesz wielkiego przycisku na toolbarze, to możesz gdzieś tam w opcjach "zaptaszyć" Status bar- show icon

wtedy zamiast przycisku na górze, bedziesz miał malucieńki mały przycisk w samym dolnym prawym rogu przeglądarki.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje. Wszystko Jasne.

Działa, aż miło :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak powinno być:

is.jpg

Mam problem z RefControl po wprowadzeniu strony i wszystkich ustawień wyskakuje mi komunikat niepoprawne znaki na stronie choć nazwa jest wpisana poprawnie jak powyżej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

używam Safari na Mac'u i jest żaba.. :)

I jak znalazles jakies rozwiazanie? Bo mam tak jak ty i juz nie moge z ta zaba :(

Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.