Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

gigant7a

Zegarek z sredniej polki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od razu mowie ze jestem laikiem ktory od zawsze kochal sie w zegarkach. Potrzebuje Pomocy w kupnie zegarka przegladalem forum i mniej wiecej poczytalem czego nie warto kupowac teraz jestem w kropce bo podobaly mi sie bissety ale jest to chinskie gowno jak to nazwal jeden z klubowiczow .Interesuja mnie chronografy z paskiem skorkowym czarnym do 1500zl jak na razie moim faforytem jest Atlantic Seacrest Chronograph. Otaczam sie w srod ludzi ktorzy lubia dobre marki i chce cos z klasa by klijent widzial ze rozmawiala z kims powaznym . Z gory dzikuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Atlanticiem nie przyszpanujesz.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos takiego:

http://allegro.pl/seiko-spc059p1-grawer-kurier-gratis-i1783327454.html

http://allegro.pl/seiko-premier-chrono-spc051p1-dostawa-gratis-i1772353516.html

ale zeby marka byla w miare rozpoznawalna to chyba musisz poszukac cos u Tissota w tym przedziale cenowym :)

" tylko Seiko " Damian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz ale prestiż niestety kosztuje , bez urazy za taką kwotę trudno będzie znaleźć coś prestiżowego . Poza tym trzeba by przyjąć jakąś skalę prestiżu więc np dla jednego sam napis Swiss Mede będzie prestiżem a dajmy na to dla drugiego powiedzmy zakup Omegi a dla trzeciego zakup Patka itd. Napisz nam jakie noszą zegarki ludzie w twoim towarzystwie i jakoby się znają na dobrych markach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli będziesz pisał z takimi błędami ortograficznymi, to możesz mieć nie wiadomo jaki zegarek, a otoczenie zweryfikuje Twoją "powagę".

just can't get enough

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajmy już spokój nie czepiajmy się nie ma co kolegi zrażać .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za wypowiedzi. Moglem popelnic kilka bledow ale sie zdarza . Wiec Jeden ma tissot-a , kolejny od Armaniego i chyba z porshe jeden klijent ma. Wiecej marek nie pamietam ale prawie kazdy ma zegarek z sredniej poleczki to minimum . Wiec co Koledzy na to ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za wypowiedzi. Moglem popelnic kilka bledow ale sie zdarza . Wiec Jeden ma tissot-a , kolejny od Armaniego i chyba z porshe jeden klijent ma. Wiecej marek nie pamietam ale prawie kazdy ma zegarek z sredniej poleczki to minimum . Wiec co Koledzy na to ??

Heh, no to kup sobie Atlntica jak CI się podoba. Żaden z "Twoich klientów"

nie ma zegarka ze średniej półki.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wiec chyba za te pieniadze nie kupie nic ciekawszego nisz atlantic. Prosze mi powiedziec czy ta marka jest warta 1230zl bo tyle kosztuje zegarek ktory mi sie podoba??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem, że zegarek świadczy o powadze rozmówcy. :D Widziałem już prezesów firm z zegarkiem Casio za 100zł na ręku i buraków z sikorem za 2 tysiaki. Ale dowartościowywanie się zegarkiem marki "Tani Armani" to trochę trąci myszką. Poczytaj troszkę forum to zobaczysz co to jest dobry zegarek, a wtedy nikt nie zrobi na tobie już więcej wrazenia chińskim zegarkiem z nadrukiem Armani, D&G, czy Porsche. Ja osobiście w cenie do 1,5 tysiąca polecam japończyki. Jakiś old schoolowy diverek Seiko na pewno zrobi wrażenie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo Orient Mako i Big Mako. Fajny zegar w bardzo przystępnej cenie. No chyba że upierasz się na chronografa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.