Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Joachimr

WYmiana paska w swatchu

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, miałem pasek w swatchu, ale zamówiłem bransoletę. Ale nie umiem jej wymienić podobnie jak mój zegarmistrz. Prosił bym o instrukcję jak mam zmienić pasek na bransoletę. Sorry za błędy ale spacja mi nawala.

Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary. Szanuj innych użytkowników i napisz po ludzku temat swojego postu i popraw ortografię (prosiłbym, miałby). Dopiero potem oczekuj rzeczowej odpowiedzi... Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do ortografii to od tego jest sam autor wątku.

Poza tym : "Dopiero potem" ... Później ... potem to się można oblać/ spocić :D Bądźmy wyrozumiali dla siebie.

Co do Swatcha ... prawdopodobnie wiem Co autor miał na myśli, jednak prosilibyśmy o załączenie fotografii ukazującej ów zegarek.

Swatche są postrzegane jako jednorazówki.

Nigdy nie miały opinii zegarków długowiecznych. Co rok nowy model wychodził ... i zmiana ... i tak w kółeczko .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym : "Dopiero potem" ... Później ... potem to się można oblać/ spocić :D Bądźmy wyrozumiali dla siebie.

Co do Swatcha ... prawdopodobnie wiem Co autor miał na myśli, jednak prosilibyśmy o załączenie fotografii ukazującej ów zegarek.

Nigdy nie miały opinii zegarków długowiecznych. Co rok nowy model wychodził ... i zmiana ... i tak w kółeczko .

http://profile.imageshack.us/user/joachimekr tu zdjęcia zegarka

a tu pasek http://allegro.pl/swatch-iron-chrono-bransoletka-stalowa-horido-i1759318122.html

Jeszcze co do zegarków to kupiłem 2 tygodnie temu sea huntera z atlantic na 50 urodziny i po 2 dniach poszedł na gwarancję bo co minute sie scinał na minutę normalne to w atlanticach czy ja jak zwykle miałem pecha?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że jak ?Oj ... to chyba coś mu nie za bardzo w tym mechanizmie poprawnie chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że jak ?Oj ... to chyba coś mu nie za bardzo w tym mechanizmie poprawnie chodzi.

Poszedł już na "kanał" Ja to zawsze mam pecha i kupie z taką wadą jaką się rzadko zdarza :D

Ale co z tym swatchem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do paska to moim skromnym zdaniem ... ciężko zmienić na żelastwo .

ale chyba jednak idzie skoro szło zamówić. a bardzo mi na tym zależy bo ostatnio kupilem dwa drogie zegarki dla rodziców i dla siebie po prostu nie mam już pieniędzy, a potrzebuję teraz zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie szukaj błędu gdzie go nie ma. Ja się nie pocę ;-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie szukaj błędu gdzie go nie ma. Ja się nie pocę ;-P

a coś na temat paska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.