Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pijak6666

rolex - co o nim powiecie

Rekomendowane odpowiedzi

Renaty to jedne z lepszych baterii, na pewno w tym zestawieniu ta bateria przedstawia najwiekszą wartość materialną bez wzgledu na jej stan.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawiasem mówiąc chyba po to właśnie tam Renate wciśnięto, żeby gdzieś 'swiss made' było napisane..

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale na dekielku nie ma "swiss parts"..

Przeoczyli?

:)

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Treść dekielka :)"Rolnix - hand made in PRC (sorry for imperialistic Battery)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziękuję bardzo, co prawda nie jest to oryginał ale wygląda o niebo lepiej od innych prezentowanych podróbek.

Też tak uważam jest niezły, a oni się tylko czepiają i szydzą z Ciebie. Że trochę złoto z dołu schodzi kto na to patrzy-nie istotny szczegół. A poza tym będzie przez to bardziej Vintage. Tylko mam jedno pytanie. Jakim samochodem jeździsz? Bo jeśli 8 letnią Corsą(czy czymś w tym rodzaju), albo nie daj Boże PKS-em to może to trochę obciachowo wyglądać - zegarek za powiedzmy 25 000 pln-ów i samochód za 5 tys. -już na pierwszy rzut oka widać że coś nie gra. Ale po domu zawsze można sobie ponosić i poudawać w samotności Księżną Kate. :)

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
. Ale po domu zawsze można sobie ponosić i poudawać w samotności Księżną Kate. B)

Zabiłeś mnie równie bardzo jak jego oryginalność! :D W Pks to za taki rękę mogą obciąć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.