Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Yenjay

Oris z Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie on tam czarne DLC zobaczył?

A cena "kup teraz" powala...

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem . Jutro ide do zegarmistrza . Wg. mnie zegarki sa w 100% oryginalne . Piekne , mogłyby być trochę wieksze , bransoleta poezja .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem . Jutro ide do zegarmistrza . Wg. mnie zegarki sa w 100% oryginalne . Piekne , mogłyby być trochę wieksze , bransoleta poezja .

masz już go u siebie? pochwal się lepszym zdjęciem niż na aukcji... sprawdź odchyłkę i pochwal się jutro po wizycie u zegarmajstra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można prosić zdjęcia, im więcej tym lepiej?

W każdym razie powodzenia.

Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mam , zegarek jest piękny . Czarna tarcza , mi osobiście nie przeszkadza rozmiar . Nadgarstek 16,5 , 17 cm , pasuje jak ulał . Bransoleta cudo , jedynie zapiecie mogłoby byc lepsze . Ustawiłem i jutro podziele sie uwagami . Ide jutro do mojego mistrza i ciekawe co powie . Ogolnie jestem zadowolony .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie jestem zadowolony .

to najważniejsze i życzę, żeby się tak utrzymało...

gorzej jakbyś miał się cieszyć 2 razy - przy zakupie i przy sprzedaży :)

w kazdym razie czekamy na dokładne zdjęcia i relację zegarmistrza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darku u którego sprzedawcy kupiłeś? Coś ten Oris strasznie za mną chodzi...

"Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem od tej kobietki co ma mało gwiazdek .

.

Filmik mojego i nowego modelu . Przemiła Pani była zaskoczona dziwnymi pytaniami , zapewne od forumowiczów ;-) . Zegarek jest masywny troszkę w stylu tissota prc . Korona jest piękna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te od kobitki i pozostałych allegrowiczów to 40mm bez koronki i 20mm w uszach?Chyba zaryzykuję zakup,bransoleta wygląda na konkretną i solidną.....a to lubię.

"Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest biała tarcza za 800 . Tak bransoleta jest piękna a sam zegarek masywny i bardzo prosty .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Jaka eta w nim siedzi ?

Najpewniej 2836-2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wizycie u zegarmistrza mogę Wam oznajmić ze zegarki są w 100 % nowe i oryginalne . Pan Darek stwierdził ze szkoda otwierać i kazał nosić i obserwować . Jak usłyszał ile kosztował to sam zamówił tylko ze z białą tarczą . Ustaliliśmy ze przegląd zrobimy po jakis 3 miesiącach bez względu co sie będzie działo . Teoretycznie ,,oliwa '' nie powinna stracić własciwosci jak nie pracowała i nie dostawało sie do srodka powietrze oraz woda . Narazie widze ze werk jest stabilny i odchyłka od wczoraj 21 do dziś 13 wyniosła około +2 s. . Zle byłoby gdyby sie póżnił .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój już jedzie, będzie jutro :)

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam jeszcze pytanie o tę bransoletę.

Ma chyba trochę luzu w uszach (tak to wygląda na zdjęciach) a nie ma maskowanic.

Krótko, bransoleta nie będzie obcierała uszu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznać się który białasy sprzątnął :)

Koledzy ma ktoś zdjęcie nadgarstkowe bo już na 99% zdecydowany jestem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O te za 800 się rozchodzi :)

Czarnucha trzeba będzie przygarnąć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten sam moment,ta sama cena....coś te dwa konta chyba powiązane... 999 już nie dam ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszedł i mój, fajny jest :)

Na żywo ten zegarek prezentuje się znacznie lepiej niż na fotkach, muszę sam mu poświęcic parę minut z aparatem ale to już nie dzisiaj...

Przyszedł nowiutki, z pudełkami, książeczkami, foliami na zegarku i papierem na bransolecie, po prostu FNN. Pudełeczko malutkie, zuopełnie niedzisiejsze.

Mój niedawno kupiony Oris Big Crown Poiner date ma prawie identyczne rozmiary ale pudełko tak z osiem razy większe.

Widać, w którą stronę idzie dziś kłalita, w pudełka idą, w pudełka :)

Do rzeczy, zegarek chodzi, wszystko ustawia się jak należy. Na razie powędrował do rotomatu, zobaczymy jutro jak jest dokładny.

Gdy go przymierzyłem to doszedłem do wniosku, że będzie idealny na EDC, ma wszystko, co potrzeba: nie za duży rozmiar, szafirowe szkiełko, solidną bransoletę, podwójny datownik i masywny, uniwersalny wygląd.

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.