Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ebbro

certina ds x-02

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! mam ogromna prosbe, moge kupic zegarek Certina DS Type X-02 w cenie 650 zł. Zegarek jest nowy z instrukcja pudelkiem karta gwarancyjna jednak bez paragonu. W zwiazku z tak niska cena mam watpliwosci co do jego oryginalnosci, czy zdarzyło sie Wam moze spotkac replike (podrobke) certiny - w sumie to model raczej z dolnej półki... Dzieki z góry za odpowiedzi

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko podrabiają. Skoro są (był temat na forum) podróbki Certiny z limitacji Kubicy - czyli de facto modelu tylko na polski rynek - to i inne mogą podrabiać. Tu jednak na cenę może mieć wpływ to, że X-02 to stareńki model (jak na kwarca). Mam taką i jest to (mój) model co najmniej sprzed sześciu lat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena jest OK, to starszy model i można ten zegarek kupić w niektórych salonach po przecenie za około 7oo zł. Nie słyszałem o podróbach tego modelu, Zegarek całkiem niezły jak ktoś chce kwarca. Może być bateria do wymiany już na starcie. post-39382-0-40438800-1325934751_thumb.jpg

To ten z lewej oczywiście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.