Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

blake

G-SHOCK duży rozmiar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie, moglibyście mi powiedzieć który G-Shock jest największy? Mam 19cm w ręku i interesuje mnie jakiś duży model. Najbardziej poprosiłbym o linki z modelami G-shocków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GX-56 (link) zdecydowanie największy, a poza tym:

GA-100

GA-100B

GA-110

GD-100

G-7900

GW-7900

G-9300

GW-3000

GW-3500

Mogłem o jakimś zapomnieć, ponadto niektóre spośród tych modeli mają jeszcze inne wersje kolorystyczne.

EDIT: Jeszcze takie mi się przypomniały:

GA-120

GR-8900

GDF-100

Są jeszcze Frogmany, ale po pierwsze trudno je dostać w PL, a po drugie często kosztują tyle, co kilka spośród powyższych modeli łącznie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gx-56

po co zakładałeś 2 wątki?

Zawiesiło mi się forum i niechcący zdublowałem. Zmieniłem treść i poprosiłem o wrzucenie do kosza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GX-56 (link) zdecydowanie największy, a poza tym:

GA-100

GA-100B

GA-110

GD-100

G-7900

GW-7900

G-9300

GW-3000

GW-3500

Mogłem o jakimś zapomnieć, ponadto niektóre spośród tych modeli mają jeszcze inne wersje kolorystyczne.

EDIT: Jeszcze takie mi się przypomniały:

GA-120

GR-8900

GDF-100

Są jeszcze Frogmany, ale po pierwsze trudno je dostać w PL, a po drugie często kosztują tyle, co kilka spośród powyższych modeli łącznie. :)

Podoba mi się GD-100, G-7900, GW-700 i G-9300, muszę się zdecydować na któryś z modeli. :P Dzięki za linki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepszym podziękowaniem będzie nie dublowanie przez Ciebie swoich włąsnych tematów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się GD-100, G-7900, GW-700 i G-9300, muszę się zdecydować na któryś z modeli.

GD-100 jest spośród tych czterech modeli chyba największy, ale pozostałe niewiele mu ustępują.

możesz zobaczyć porównanie wielkości GX-56, GW-7900, GW-9300 oraz GW-3000 (przewiń do 6:55 gdyby link nie zadziałał).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepszym podziękowaniem będzie nie dublowanie przez Ciebie swoich włąsnych tematów.

Przecież nie zdublowałem specjalnie, przy okazji napisałem do moderatora o usunięcie zdublowanego tematu.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy okazji naczytałem się trochę o tych zegarkach G-Shock i o ich parujących szybkach, o kiepskiej szczelności. Jest się czego obawiać, czy to raczej jakieś wybiórcze modele z wadą fabryczną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z parowaniem to ciekawa sprawa, cały wątek o tym jest na forum:)

z mojej strony mój Rysiek nie paruje, aw-590 parował, wymieniłem uszczelkę u zegarmistrza, zamknął go i już nie paruje. Nawet jak zaparuje nie masz się czego obawiać, to względnie niegroźne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak zaparuje od wewnątrz to co mam z tym zrobić? Samo wyschnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najczęściej ta przypadłość dotyczy Mudmanów, w innych modelach zdarza się to bardzo sporadycznie. Nowy Mudman (9300) już chyba nie ma tego problemu, przynajmniej jak na razie nie pojawiają się żadne sygnały od użytkowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam gx-56 w negatywie i pomimo mniejszej czytelności w porównaniu do zwykłego wyświetlacza w gw-002 , to nie ma tragedii, trochę częściej używa się podświetlenia.

A co do GD-100 to mnie bardziej podoba się wersja zwykła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.