Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

festyna

Festina problrm z chronografem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Posiadam festinę f16382. Niestety wskazówka minutnika stopera jest przesunięta w prawo... nie bardzo wiem jak mam to ustawić. Wiem jak ustawić sekundnik oraz setne sekundy lecz minutnika nie wiem. Prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałeś w drugiej pozycji koronki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałeś w drugiej pozycji koronki?

Tak w drugiej pozycji ustawia sie tylko datę =/ próbowałem naciskać jakieśprzyciski ale nie reaguje zegarek.

nawet coś na strone festiny nie moge wejsc po instrukcję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli zegarek jest jeszcze na gwarancji to chyba sprawa jest jasna. Jeżeli takowej nie posiada- wizyta u zegarmajstra i będzie wszystko wiadomo.

Instrukcji nie da rady pobrać nawet z głównej strony Festiny, pozostaje kontakt mailowy, w nadzei że może sami wyślą:

http://www.festina.com/#/contact

" w poszukiwaniu straconego czasu..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobny problem z chronografem, mianowicie w festinie 16567/1, nie wiem jak przestawiać wskazówki minutowe i godzinowe chronografu, sekundowa ok wiem , ale te dwie powyższe są ustawione i nie wiem jak je zrestartować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłeś odpowiedź? po 13 latach jak przeczytałem, to zauwazyłem, że w mojej 6599 minutowa chronografu też jest raz od 0 w lewo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.