karol1302 187 #1 Napisano 1 Lutego 2012 Dziecko chore, dzień w domu i chwila na fotografowanie Postanowiłem, że do galerii trafią dwie, totalnie odmienne 750tki, czyli sharkhunter w PVD i searembler Dziś część pierwsza- czyli sharkhunter na ostro w pieprzu i pomarańczach :) Miłego oglądania!1 2 3 4 5 6 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1215 #2 Napisano 1 Lutego 2012 Foty i zegar rewelacja 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #3 Napisano 1 Lutego 2012 Śliczności .Najładniejszy sub.Na żywo zabija i poniewiera .Karol dzięki. Foty i pomysł rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #4 Napisano 1 Lutego 2012 Śliczności .Najładniejszy sub.Na żywo zabija i poniewiera .haha no pewnie, że masz rację 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4372 #5 Napisano 1 Lutego 2012 5te Ci nie wyszło...reszta super Biedne dziecko....ojciec leczy je pomarańczami z pieprzem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #6 Napisano 19 Października 2012 jakoś zapomniałem o 2 części tej galerii aż do dziś12 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #7 Napisano 19 Października 2012 Mogę się zapytać tak z czystej ciekawości i oczekiwać na odpowiedź, mianowicie ile masz modeli DOXY SUB?Ile by ich nie było wszystkie są piękne i szczerze zazdroszczę posiadaczowi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
youzef 0 #8 Napisano 20 Października 2012 kolory dobrane idealnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach