Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

maxwas

LOREN T501WI TITANIUM - warto kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to nie jest zegarek marki "zegarek"?

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to nie jest zegarek marki "zegarek"?

zegarek marki "zegarek" to tak jak wino marki "wino" czyli szajs?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zegarek marki "zegarek" to tak jak wino marki "wino" czyli szajs?

bez przesady... szajs?

tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie...

podobnie z zegarkiem - jest tani i wskazuje godzinę, a jak oczekujesz czegoś więcej, to ja tracę wiarę w ludzi :)

Edit. ale za 100zł brałbym na pewno jakiegoś casio... o tym można powiedzieć przynajmniej że jest tani i dobry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie są to zegarki ani tanie, ani dobrze wróżące w sprawie ich późniejszej jakości. Do 100zł. to Casio, jeśli trochę powyżej tej kwoty to Orient, Lorus.

" w poszukiwaniu straconego czasu..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZEGAREK LOREN TYTANOWY 9711138 posiadam taki, nabrałem się jak wielu,na tą lipe wart góra 50zł.bransoleta!! ostre krawędzie-jak żyletka ,nie dokładny,ogulnie tandeta.zapłaciłem 150zł.licytacja-allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro zdaje się jest spec od sprzedawania tych Lorenów za spore pieniądze. Ładna aukcja + ładne zdjęcia = wysokie ceny. A zegarki wyglądają jak kosztujące 25-35 zł Perfecty (na które ciężko zresztą narzekać, bo jak za taki pieniądz, to są całkiem ok).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozebrałem kiedyś Perfecta i jednoczesnie też Q&Q. I okazało się, że w środku taka sama - identyczna Miyota /czy jak się to pisze/. No to Perfect dobry czy Q&Q nic nie warte? Bo ten Q&Q to chodził chyba z 10 lat. A pefect 2-3 lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Q&Q bywa nie do zajechania, Perfecty troszkę jednak tandetniej wykonane. A w Lorenie pewnie te same flaki co w nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.