Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

freddiemercury

KTÓRY Z AUTOMATÓW

który z automatów podanych  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

SKX007 to absolutny pewniak. Kosztuje tu i tak mniej od Orienta, a dla diverów Seiko jest ojcem i matką. Na zachodzie wręcz "kultowym" - choć wiem, że to nadużywane słowo.Poza tym jeśli kiedyś będziesz chciał go sprzedać, nie będziesz z tym miał żadnych problemów. J. Springs ładny i sympatyczny, ale w tym porównaniu może z nim walczyć tylko ceną... a i tak różnica jest nieproporcjonalnie mała do tego, co sobą reprezentują te zegarki.

Kiedyś ktoś pokazywał na forum zdjęcie 007 na ciemnobrązowym pachu. Dzięki temu czerwonemu akcentowi również wyglądał świetnie. Więc jest to też zegarek dość uniwersalny.Na gumie nadaje się do noszenia nad wodą w wakacje i na pasku przez resztę roku.

No i ma WR 200 a tańsi konkurenci 100. Orient choć droższy, niżej postrzegany, a choć na bransolecie, to przez kolor mniej uniwersalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżli miałbym taki budżet, to wybrałbym pozycję nr 3 - ale to dlatego, że choruję na Monsterka :mellow:

Pozdrawiam,

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję za wypowiedzi:) jako że Big Mako jednak odstarszył mnie marnym świeceniem, a uważam że jest to jedna z wymaganych cech dla zegarka nurkowego zamówiłem dzisiaj SKX007 z dodatkową bransoletą Super Oyster, mam nadzieję że będę zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.