Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Eee tam od razu szczęściarzu ;) Wystarczyło na alle licytować :)

Jeżeli Ty bierzesz udział w licytacji, to trzeba sobie odpuścić

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przyznasz, że różnica w jakości zdjęć Twoich i na aukcji robi kolosalną różnicę !!!

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przyznasz, że różnica w jakości zdjęć Twoich i na aukcji robi kolosalną różnicę !!!

I na takie właśnie okazje polują zawodowcy - na wypicowanych aukcjach z bajkowym opisem to tylko można stracić bo zazwyczaj na aukcjach wyglądają o niebo lepiej niż na żywo - tutaj jest odwrotnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie powiem że nie. Fotograf ze mnie żaden ale jednak.

A Paweł ma rację. Uwielbiam aukcje gdzie zegarek jest cały w jakiejś kile, mchy i porosty itp.Dobrze się przyjrzeć i pod takim brudem często super stany są, nawet zakonserwowane tym brudem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj dokładnie, potwierdzam z autopsji :)

Wysłane z mojego SM-N9005

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie powiem że nie. Fotograf ze mnie żaden ale jednak.

A Paweł ma rację. Uwielbiam aukcje gdzie zegarek jest cały w jakiejś kile, mchy i porosty itp.Dobrze się przyjrzeć i pod takim brudem często super stany są, nawet zakonserwowane tym brudem ;)

Amen :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena suuuper eh :)

jak dla mnie super zegareczek tarcza i wskazówki nieczęsto postykane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amen :)

AMENT!

Sam już kupowałem takie okazy, gdzie z powodu na niewyraźne zdjęcia(jak i złudzenie optyczne, że jednak stan może być średni) nawet wahałem  się czy licytować, a zegarek w moich rękach okazywał się szufladowym leżakiem. 

Tylko sprzedający mogą sobie pluć, że z powodu braku chęci na wykonanie lepszych zdjęć , na umycie i podszlifowanie zegarka, tracą sporo kasy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Ale w niezłym stanie ta Moskwa :)

Gratulacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka Raketa ze śmiesznym 2209:) Tarcza niestety troche porysowana i przykurzona ( nie chce przedobrzyć z jej nadmiernym szorowaniem), chociaż ten "kurz" historii dodaje jej nieco uroku:)

post-86243-0-90090000-1449149166_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nic nie pokazałem :(  to tak skromniej  sobie pozwolę -_- a kolegom gratulejszyn  

post-77386-0-11948500-1449160246.jpg

post-77386-0-48246700-1449160258.jpg

post-77386-0-01195800-1449160265.jpg

Edytowane przez grigorij007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nic nie pokazałem :(  to tak skromniej  sobie pozwolę -_- a kolegą gratulejszyn  

Bardzo fajne trio :)

Niebieski ma bezel z amfibi? :huh:

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majak ładny, ale Moska jest świetna. Nie przepadam za nimi, bo są za małe, ale dizajn mają ciekawy.

Piękne Komandiry. Grzegorz, stanowczo musisz zacząć wrzucać większe fotki, bo na tych znaczkach mało co widać :)

Gratuluję wszystkim nowych świetnych nabytków. U mnie sucho, ale mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości pokażę, coś nad czym pracuję od 3 tygodni :)

Edytowane przez bahuone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aż miło popatrzeć ja to mam taki zapier... w pracy że nawet nie chce mi się fotek robić jak wracam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzucam raz jeszcze nowy nabytek Poljota pasiastego gdyż poprzedni post zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach...

Czy wszystko z nim ok ?

7469b066e0bb63cd864d69fb4673d1a7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajne trio :)

Niebieski ma bezel z amfibi? :huh:

Nie byłbym w stu procentach pewien. W moim - analogicznym z tym środkowym z kolei - jest taki sam bezel, choć o wiele bardziej zjedzony przez czas i użytkowanie. Choć równie dobrze ten mój może też być "po przejściach" BTW. Grzegorzu - świetna trójca. Gratki i przede wszystkim niebieskiego zazdraszaczam B)

post-78052-0-59771500-1449164140_thumb.jpg

Edytowane przez Myszaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzucam raz jeszcze nowy nabytek Poljota pasiastego gdyż poprzedni post zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach...

Czy wszystko z nim ok ?

Zastanawiałem się dlaczego zniknął Twój poprzedni post ze zdjęciem i ja potem usunąłem dwa nasze następne bo były bez sensu.

To jeszcze raz :)

Nie spotkałem się  z takim jak Twój ale mam podejrzenie że to składak a sama tarcza albo razem z werkiem jest z takiego Poljota stadiona

post-49869-0-95891100-1449165261_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osz Ty haha

U mnie jest inny kalendarz oraz ramka dookoła kalendarza dopasowana jest do czarnego ringu w kopercie hmm

Sam juź nie wiem...

825a94f3d3831837fd1298f39490b383.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Tomek, ten Twój taki bez indeksów. Ani na ringu, ani na tarczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi