Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Taki wostok się trafił za grosze. Tylko szybkę muszę wymienić. Ciekawe co wymyśli mój zegarmistrz :P

lnwxifzk1r6d7mep.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki wostok się trafił za grosze. Tylko szybkę muszę wymienić. Ciekawe co wymyśli mój zegarmistrz :P

Czyli tak ja podejrzewałem, stan tarczy jest bardzo dobry, zmasakrowane szkło psuło całość. Cieszę się, że trafił w dobre ręce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, to składak. Powinien być w takiej kopercie, a Ty masz koperta od Komandira/ Amfy. Nie znam się na nich, więc nie powiem dokładnie.

Poljotik 55G wygląda ok. Koronka nawet chyba oryginalna, szkło nie wiadomo, bo ciężko to na zdjęciu zobaczyć, ale jak jest idealnie płaskie to oryginał.

rhwykcw6dfjqhynm.jpeg

Edytowane przez bahuone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, to składak. Powinien być w takiej kopercie, a Ty masz koperta od Komandira/ Amfy. Nie znam się na nich, więc nie powiem dokładnie.

zasmuciłeś mnie :(

Edytowane przez fankaDaktarina
Cytujemy bez zdjęć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę Cię pocieszyć tym, że koperta i cały zegarek dość popularne to na aukcji za parę dyszek wyrwiesz w fajnym stanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety powinien być  w takiej jak wyżej - ale one często sie pojawiają na alle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę Cię pocieszyć tym, że koperta i cały zegarek dość popularne to na aukcji za parę dyszek wyrwiesz w fajnym stanie :)

a mojżesz coś podesłać przykładowego bo szukam i szukam i się gubię lekko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np. http://allegro.pl/wostok-w-bardzo-dobrym-stanie-i5828936298.html

http://allegro.pl/wostok-meczet-kolekcjonerski-ladny-zsrr-i5823726105.html

Aukcje są, ale jak widać stan zegarków jest dobry. Jest jeden plus tego, tylko trzeba cierpliwości. Często Wostoki w tych kopertach miały pękające tarcze, więc jak będziesz widział jakiegoś popękanego w dobrej cenie to bierz, bo jego nie odratujesz. Ja kiedyś nieświadomy wyczyściłem tarcze do cna, a wydawało się, że tylko trochę brudna jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np. http://allegro.pl/wostok-w-bardzo-dobrym-stanie-i5828936298.html

http://allegro.pl/wostok-meczet-kolekcjonerski-ladny-zsrr-i5823726105.html

Aukcje są, ale jak widać stan zegarków jest dobry. Jest jeden plus tego, tylko trzeba cierpliwości. Często Wostoki w tych kopertach miały pękające tarcze, więc jak będziesz widział jakiegoś popękanego w dobrej cenie to bierz, bo jego nie odratujesz. Ja kiedyś nieświadomy wyczyściłem tarcze do cna, a wydawało się, że tylko trochę brudna jest :D

Dziękować:) czas snajpera aktywować:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi