Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość D@dik

Fajne nowości Buran i Tomirek - gratki szczere! A Tomirek to mi ciśnienie podniósł - od dawna chcę takiego chrono co ma dwie koronki do noszenia na co dzień!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robcyk bardzo fajne te miry,zwłaszcza telewizor.Mam takiego wostoka,tyle że bez dekla,szukam bezskutecznie od dwóch lat :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robcyk bardzo fajne te miry,zwłaszcza telewizor.Mam takiego wostoka,tyle że bez dekla,szukam bezskutecznie od dwóch lat :(

Buran69 jak zobaczyłem Twojego Wostoka, który jest śliczny to pomyślałem że załaduje Miry, tym bardziej że ten ostatni ma taki sam cyferblat jak Twój.

Mir telewizorek jest w takim sobie stanie, ale zostawiam go jak jest, bo tarczy nawet nie dotykam bo w Mirach to jest kaplica wszystko schodzi.

Pozdrawiam i gratuluje pięknego Wostoka. Rewelacyjny stan !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mir TV - spoko! Nieczęsto się je widuje :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mir TV - spoko! Nieczęsto się je widuje :)

Mir TV kupiony na Twoim terenie czyli giełdzie w Bytomiu na początku maja, wyszukany w tonie śmieci.

Zrobiłem sobie wycieczkę z Krakowa.

Tu jeszcze dwa Poljociki. Te już nie z giełdy.

post-36222-0-51885100-1339072098_thumb.jpg

post-36222-0-10048300-1339072106_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie byłem w Bytomiu. Częsciowo brak czasu, częsciowo brak kasy (tzn jak akurat mam kasę, to nie mam wolnego czasu, żeby pojechać, a jak mam czas, to szkoda paliwa, bo kasy brak ;) ). Zresztą, niestety staroradzieckich i amerykańskich jest tam bardzo mało i często wracam z niczym, lub co gorsza z zakupem zrobionym nieco na siłę, żeby nie wrócic z pustymi rękami... przerzuciłem się na zagraniczne portale aukcyjne, gdzie czasem znajduję coś z "mojej" działki :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a teraz coś na smaczek na zaostrzenie apetytu -:)

Moja pierwsza lodóweczka i to jeszcze w stanie idealnym.

post-36222-0-46142100-1339074924_thumb.jpg

post-36222-0-91434000-1339074929_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie byłem w Bytomiu. Częsciowo brak czasu, częsciowo brak kasy (tzn jak akurat mam kasę, to nie mam wolnego czasu, żeby pojechać, a jak mam czas, to szkoda paliwa, bo kasy brak ;) ). Zresztą, niestety staroradzieckich i amerykańskich jest tam bardzo mało i często wracam z niczym, lub co gorsza z zakupem zrobionym nieco na siłę, żeby nie wrócic z pustymi rękami... przerzuciłem się na zagraniczne portale aukcyjne, gdzie czasem znajduję coś z "mojej" działki :)

Może byłem w niedobrym okresie, bo to był ten długi weekend majowy, ale myślałem że będzie lepiej. Zegarków ciekawych raczej mało było, a ceny dużo wyższe niż na Alledrogo. Coś tam się udało kupić, ale raczej na siłe tak jak mówisz żeby z pustymi rękami nie wracać. Z jednego zakupu jestem zadowolony mianowicie kominkowego zegara z Czystopola. Ma piękną kamienną podstawę (podobno granitową). Tarcza w kolorze czarnym teraz poszła na przeczyszczenie do zegarmistrza bo indeksy pordzewiałe. Wkleje zdjęcie, ktore zrobiłem po demontażu zegara z podstawy więc tak nie widać do w całości.

Myślałem o jakieś Pobiedzie, ale ciężko było spotkać. A jak były to w agonalnym stanie. Po wakacjach znowu pojadę to zobaczę jak będzie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety w Bytomiu ostatnio ogólnie ciężko znaleźc coś ciekawego... albo może jest sporo naprawdę dobrych, ale i drogich rzeczy, jak i nieprzebrane ilości totalnego złomu. Takich "średniaczków", fajnych, godnych zainteresowania jest mało, a jak juz są, to często za drogie. Taka specyfika tych targów - dawno temu, jeszcze jak targ był w centrum Bytomia, było lepiej...

Co do kamiennego zegara - one nie były z Czystopola tylko z Czelabińska. Czystopol w zasadzie nie robił kominkowych ;)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki garniturek przyszedł. Wymaga małego SPA - przeszlifowania szkiełka bo leciutko ze starości się zmatowiło i wypolerowania koperty, bo tu i ówdzie zabrudzona jest. Ale generalnie zegareczek w świetnym stanie :)

IMG_5235.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mojego telewizorka już pokazywałem,ale może nie wszyscy widzieli ;) ,jak by ktoś miał taki dekielek to chętnie odkupię

2012-06-07%2017.13.59.jpg

Edytowane przez buran69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety w Bytomiu ostatnio ogólnie ciężko znaleźc coś ciekawego... albo może jest sporo naprawdę dobrych, ale i drogich rzeczy, jak i nieprzebrane ilości totalnego złomu. Takich "średniaczków", fajnych, godnych zainteresowania jest mało, a jak juz są, to często za drogie. Taka specyfika tych targów - dawno temu, jeszcze jak targ był w centrum Bytomia, było lepiej...

Co do kamiennego zegara - one nie były z Czystopola tylko z Czelabińska. Czystopol w zasadzie nie robił kominkowych ;)

Człowiek cały czas się uczy. Nigdy się nie interesowałem kominkowymi, więc pomyślałem że Czystopol. Dziękuje za wyprowadzenie z błędu.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czystopol oi Czelabińsk są bardzo często mylone, nawet przez doświadczonych sprzedawców w internecie. Ilez to razy widziałem Urala z Czystopola ;)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czystopol oi Czelabińsk są bardzo często mylone, nawet przez doświadczonych sprzedawców w internecie. Ilez to razy widziałem Urala z Czystopola ;)

Wot i cały winowajca, co prawda nie w całej okazałości bo rozmontowałem sam zegar i tak przyłożyłem do podstawy.

Pozdrawiam

post-36222-0-81296500-1339098905_thumb.jpg

post-36222-0-77687200-1339098911_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem takiego w łapkach - kawał zegara (wagowo znaczy). Fajny "suwenir" :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buran, telewizorek świetny,

Robcyk czelabin świetny mam takiego tylko w drewnie :)

Edytowane przez aronus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem takiego w łapkach - kawał zegara (wagowo znaczy). Fajny "suwenir" :)

Kawał zegara i wagowo i całościowo :) Od razu mi wpadł w oko. Mam tylko nadzieje że zegarmistrz odświeży cyferki i wskazówki.

Można by kupić na Ukrainie, bo patrzyłem, ale przesyłka wagowo by pewnie drogo wyszła.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robcyk szalejesz ostatnio!

Tomirek pojawia się i znika jak Mr. America :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robcyk szalejesz ostatnio!

Nekroskop to jeszcze nie koniec :)

Przez ostatni kwartał zebrało się trochę "fruktu", poniżej następne grupa Rakiet.

Rakieta złocona kupiona przy pomocy naszego Szacownego kolegi Slavnego Hansa, za co WIELKI DZIĘKI.

Pozdrawiam

post-36222-0-20423700-1339144169_thumb.jpg

post-36222-0-31661700-1339144178_thumb.jpg

Edytowane przez robcyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I następne: Rakieta Ufo ( tylko rysa do przepolerowania, reszta ideał) oraz frakowa (tutaj złocenie tylko 10u)

post-36222-0-48244000-1339144784_thumb.jpg

post-36222-0-15162400-1339144791_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio nie bardzo jest czas na zegarki a szukanie perełek jest niestety czasochłonne. Z kasą na zegarki też gorzej bo jest nowe hobby - w zeszłym roku kupiłem sobie terenówkę i zacząłem bawić się w 4x4. A to niestety zabawa mocno drenująca kieszeń bo ciągle coś trzeba robić, ulepszać, poprawiać... Więc i zakupy dużo rzadsze.

Ale to nie znaczy, że tu nie zaglądam. W zasadzie codziennie wpadam na ruskie podforum. :)

Edytowane przez tomirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi