Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Łuczyk wypass!!! :shock: :shock: Z mikroregulacją, Gratuluje

Tyle, że ja widzę tylko rakiete i pustkę zamiast Łucza! Czekałem, klikałem i nic. Czym to może być spowodowane?

Pozdro

A ja odwrotnie.. :roll: :)

Czyli rakiety nie widzisz a Łucza tak?

Już zobaczyłem tą mołnie. Świetna! Kiedyś miałem mikroregulację, ale ją wywaliłem, bo się za mocno spóźniał :roll:

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

mam jeszcze mołnie ale wrzuce ją w poniedziałek bo jeszcze jest niegotowa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czyli rakiety nie widzisz a Łucza tak?

Dokładnie. To jest jakieś przeładowanie hostingu przez sieć której używam(y), limity wyczerpane czy coś takiego... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fajny... A co w nim siedzi?

Pozdro

zdjecie werku ze strony Marka Gordona:

post-3565-0-84187200-1330699528.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek_W

fajny poljocik, mam podobny ale niestety bez koperty (a tym bardziej złoconej) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie ta koperta mnie cieszy, bo czesto spotykane sa srebrne (nawet jest jeden taki na allegro).

A ten moj wyrwalem w ostrej walce do ostatniej chwili tez na allegro (za cale 18pln :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljocik bardzo fajny... Swoją drogą ciekawe dlaczego one tak tanio chodzą... Za o jakieś syfne Pobiedki etc sie przebijają ostro a te modele raczej nie mają zbyt dużego zainteresowania.

Sam jakiś już czas temu takowy nabyłem - za 12zł. Jak na sprawny, dobrze wyglądający, pozłacay 20 mikronową warswą złota to... dobra cena jest :)

pol1nw4.jpg

post-2977-0-47764700-1330699535.jpg

post-2977-0-86615100-1330699535.jpg

Jest tylko jeden problem - chciałem założyć do niego jakiś ładny paseczek, szybke wymienić - ale mi sie zlikwidował zegarmistrz do którego chodziłem a do tego co zostal jakoś tak nie po drodze... I tak sobie leży ze 3 miesiące...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mnie to zastanawia ze brzydkie kanciate pobiedy sa drozsze od tych. No ale po tym widac ze jest starszy i moze dlatego?

Nie zmienia to faktu ze nie ma wytlumaczenia dla Ciebie. Wstydz sie :twisted: ze nie wymieniles mu jeszcze szkielka :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Czhociąż może dobrze, że jeszcze nie wymieniłeś. Teraz masz orginalne z "lupka", a zegarmistrz może nie mieć takiego i założy Ci zwykłe :) Chociaż wymieniłbym szkło na twoim miejscu :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie... Jak z tą lupką - niby jest oryginalne i jest bardzo małe prawdopodobieństwo że takie same się znajdzie (zwłaszcza u kwarcomistrza) a nie jestem zwolennikiem zmian wizualnych zegarków. Z kolei ta lupka to tak średniawo wygląda... Będzie trzeba wstawić zwykłą szybkę. Dorzuci się jakiś ładny ciemnobrązowy pasek K.reda i będzie pro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kadarius

a gdzie ten bazarek sie miesci dokladnie,mieszkam w Piotrkowie to moge wyskoczyc na małe buszowanie. :)

fajne znalezisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kadarius

a gdzie ten bazarek sie miesci dokladnie,mieszkam w Piotrkowie to moge wyskoczyc na małe buszowanie. :)

fajne znalezisko

i tyle widziałem fajne sikory! spróbuj pogadać z ruskimi handlarzami czasami przywożą różne cuda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kadarius, gratuluje. to jeden z dwoch albatrosow na ktore choruje :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kadarius, gratuluje. to jeden z dwoch albatrosow na ktore choruje :oops:

a jaki jest drugi - jutro znów się wybieram na bazarek to się trochę rozpytam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jakbys mi zalatwil takiego http://www.netgrafik.ch/images/radio-room-1a.jpg to hohoho :oops:

Jeszcze takiego nie widziałem - coś mi się zdaje, że gdybym trafił to bym go trochę ponosił.

Prawdę mówiąc do tej pory zbierałem tylko klasyki, ale coś mnie skręca na dziwadła w stylu amfibii, komandirskich i innych takich. Tyko nie wiem co z tym zrobić - zostawić, czy leczyć (czym?) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Moja Wiesna zasuwa troszke więcej jak 2 tygodnie. Poza tym muszę odwiedzić twój magiczny bazarek.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moja Wiesna zasuwa troszke więcej jak 2 tygodnie. Poza tym muszę odwiedzić twój magiczny bazarek.

Pozdro

Wcale bym tej wiosenki nie kupił ale wygląda jak ze sklepu :D nawet ma oryginalne nalepki. Facet mocno się targował ale koniec końców odpuścił, po tym jak wziąłem od niego sławę puścił mi wiesnę za 40 złociszy. Pojęcia zielonego nie mam ile to cudo jest warte :roll:, ale ładnie wygląda na półce. A w ogóle czy ktoś potrafi odcyfrować, z którego roku ona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi