Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Czas Leci

Pasek do Seiko SNQ095

Rekomendowane odpowiedzi

Dałem linka do mojego zegarka na amazonie i tam pisze:

Band width 20 millimeters

i wolałbym rady z odpowiedzią na moje pytania niż reklame swoich ofert handowych z bazarku ...

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dałem linka do mojego zegarka na amazonie i tam pisze:

Band width 20 millimeters

i wolałbym rady z odpowiedzią na moje pytania niż reklame swoich ofert handowych z bazarku ...

Sory nie zauważyłem wymiaru paska.

A jeśli chodzi o "odpowiedź na twoje pytanie" to przesłałem ci propozycje i wypada grzecznie podziękować a nie pretensje robić.

Zadałeś pytanie o coś co jest kwestią gustu (kolor, rodzaj paska) więc czego oczekujesz? Że wszyscy ci powiedzą, że pomarańczowa guma jest super? blink.gif

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pretensji, po prostu wyglądało mi to na typową reklamę i nie zapoznanie się z moim tematem tylko od razu zapodanie linka, ale skoro jestem w błędzie to przepraszam i dzięki za Twoją odpowiedź. Interesuje mnie Wasza opinia czy w ogóle na tym zegarku będize to jakoś w miare przyzwoicie wyglądać, może jest dostępne zdjęcie podobnego zegarka na jakimś pasku... ?

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup sobie czarny mięsisty pasek typu maratac z pomarańczowym przeszyciem - powinno być ładnie

lub gumę/sylikon od horido za jakieś 50zł - bardzo dobra jakość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardziej mi się nie chce

bo jak kiedyś pytałeś o swój zegarek to też nie podziękowałeś za porady

zniknąłeś i już

sądzę, że wracasz jak jesteś w potrzebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przypominam sobie, ale ok, trudno. W takim razie dzięki za pomoc w tym temacie i kieruje kolejne do reszty użytkowników.

Wybrałem takowy pasek http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/nato-strong-ns07-czarno-pomaranczowy-p-1367.html?cPath=140_30 ale czy w ogóle w tym modelu seiko (link pierwszy post w tym temacie) jest możliwe założenie tego paska? Rozmiar 20 dostępny jest możliwy, ale czy w ogóle będzie się dało zdjąć bransolete i założyć ten pasek do którego dałem link ? bo jak obserwuje ten zegarek to coś mi się to wydaje ciężkie.

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przewiduje problemow ze zdjeciem bransolety jak i zalozeniem tego co prezentujesz tzw. nato - wiem co pisze bo tez mam serie snq jak wczesniej tobie pisalem. Jest jednak male,ele z paskiem, ktory prezentujesz obawiam sie, ze wyjdzie sredniawka. Te kolory, ten sam material, ale gruby normalny 2 czesciowy tzw. Maratac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi się wydaje, że średnio może wyjść z NATO... Chociaż z drugiej strony jest dość grube... Nie wiem. Jak ci nie szkoda kasy to możesz spróbować. Zawsze można potem pasek opchnąć 10zł taniej i kupić co innego.

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te kolory, ten sam material, ale gruby normalny 2 czesciowy tzw. Materac

hm, a jakie to są te Materace? Szukałem już wcześniej wpisywałem w Google i allegro, ale coś z mizernym skutkiem...

Myślałem jeszcze o takim

http://allegro.pl/mocny-pasek-do-zegarka-22mm-np-timex-t2m428-i2288481430.html

ale skóra to nie wiem jak to będzie wyglądać chyba słabo. Myślę, że najlepiej materiał albo gumowy.

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to celowa literówka, ale chyba chodziło o MARATECa, a nie materaca ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

el.p dzięki bo szukałem pod słowem materac :D tak jak mi napisano w tym temacie ... teraz już wszystko jasne ... tutaj znalazłem dwa, a nawet trzy fajne paski

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/58954-ktory-pasek-do-orange-monstera/page__view__findpost__p__645455

wiecie może gdzie takowe zakupić?

Znalazłem, Panowie co myślicie?

http://www.ebay.pl/itm/20mm-Rubber-Diver-Strap-Maratac-Fit-OMEGA-Orange-Black-/110666095683?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c4369c43

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry - pisałem z telefonu

tak to te paski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie gdzie można dostać w PL takiego marataca? http://www.ebay.pl/itm/20mm-Rubber-Diver-Strap-Maratac-Fit-OMEGA-Orange-Black-/110666095683?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c4369c43

Nigdzie nie widzę, pozostaje tylko ebay? nie chce mi się czekać na pasek wieczność :-/

Kupiony przez ebay... ciekawe ile bedzie to szlo :)

Dzieki wszystkim za pomoc, jak pasek przyjdzie to zrobie kilka fotek jak to sie prezentuje. Obym był zadowolony :)

Wyczytałem, ze ludzie narzekaja ze te paski zbyt długie ....

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie wygląda na dosyć długi. Co do ebaya to czasem dochodzą szybciej niż kupione na allegro. No może nie z USA tak jak ten co podlinkowałeś, ale jak znajdziesz coś w UE to w ciągu tygodnia będzie u Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1_4499_min.jpg 2_2989_min.jpg 3_1895_min.jpg 4_1008_min.jpg

Paseczek przyszedł już dawno, ale nie miałem czasu na podmiankę. Pasek świetny, ale teleskopy bardzo słabe i zegarek wyleciał jak jechałem na rowerze... przez co jest lekki znak obicia, ale na szczęście minimalne. Po włożeniu oryginalnych teleskopów super. Mogłem tak od razu - mój błąd.

Dzięki, pozdrawiam.

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.