Gość fidelio #751 Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Gratuluję. Też go kiedyś mierzyłem, sprawiał wrażenie takiego zwartego, dobrze leżał. Już dobrze nie pamiętam, ale chyba koronka trochę w rękę piła.Dzięki! Faktycznie jest zwarty, co zawdzięcza m.in. profilowi uszu. Mimo słusznej średnicy - 43 mm, nosi się go zaskakująco dobrze, co dla mnie szczególnie ważne, bo witka u mnie wątła :-) Koronka na szczęście nie pije. Pod tym względem jest o niebo lepiej niż w Alpinie Startimerze Pilocie, gdzie koronka była tak wielka, że pewnie i w rękawicach bokserskich dałoby się nią operować ;-) Edytowane 15 Lutego 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #752 Napisano 15 Lutego 2018 .Ten konkretny epos powinien dobrze leżeć na Twoim nadgarstku.Wersja w kopercie 3401 wizualnie jest dość duża, pomimo "tylko" 43 mm. Na moim 20 centymetrowym nadgarstku nie wyglądał na mały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #753 Napisano 15 Lutego 2018 Jest ok, bo także dzięki szczotkowanej lunecie, stosunkowo grubej, nie wydaje się taki duży... Pod tym względem przypomina mi trochę, gdy chodzi o komfort noszenia, Glycine Incursore w manualu, którą także fajnie się nosiło, pomimo 44 mm średnicy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #754 Napisano 15 Lutego 2018 I to się liczy.Gratuluję, niech się dobrze nosi, a przy okazji oko cieszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #755 Napisano 15 Lutego 2018 I to się liczy.Gratuluję, niech się dobrze nosi, a przy okazji oko cieszy Dzięki Kolego! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74837 #756 Napisano 15 Lutego 2018 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #757 Napisano 16 Lutego 2018 Chyba pilot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #758 Napisano 16 Lutego 2018 Pełną gębą, znaczy kopertą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #759 Napisano 16 Lutego 2018 (edytowane) Pełną gębą, znaczy kopertą Dotarły dziś do niego nowe "szaty" od Filipa Więc to prawie nowy zegarek. Prawie... Edytowane 16 Lutego 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81984 #760 Napisano 16 Lutego 2018 Dotarły dziś do niego nowe "szaty" od Filipa Więc to prawie nowy zegarek. Prawie... Z czego ten pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #761 Napisano 16 Lutego 2018 (edytowane) Z czego ten pasek?Ze skóry Filip to nazwał "Testa di moro", cokolwiek to oznacza Chyba cielak... Tak po prawdzie, to nie wiem Edytowane 16 Lutego 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stary_p 3 #762 Napisano 16 Lutego 2018 47mm... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #763 Napisano 16 Lutego 2018 Kawał zegarka! Jaki L2L? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #764 Napisano 16 Lutego 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #765 Napisano 16 Lutego 2018 Na prawej ręce nosisz? To 44 mm czy 47? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stary_p 3 #766 Napisano 16 Lutego 2018 Kawał zegarka! Jaki L2L?Z tego co pamietam to chyba 60 Ale nawet na moim niedużym nadgarstku da sie nosić Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #767 Napisano 16 Lutego 2018 Na prawej ręce nosisz? To 44 mm czy 47?47. Jakoś tak mi wygodniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #768 Napisano 16 Lutego 2018 Z tego co pamietam to chyba 60 Ale nawet na moim niedużym nadgarstku da sie nosićWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka60??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #769 Napisano 16 Lutego 2018 Na prawej ręce nosisz? Ja też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #770 Napisano 16 Lutego 2018 60???Hi, hi. Chyba za dużo Ja też Witaj w klubie, praworecznych nosicieli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #771 Napisano 16 Lutego 2018 Powód noszenia na prawej ręce? Bo tak sobie myślę, że w takim przypadku to operowanie koronką jest ...nieco utrudnione :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #772 Napisano 16 Lutego 2018 (edytowane) Ja jestem leworęczny, więc nosze zegarek, jak to kiedyś mi powiedziano "jak pedał" Ale ja mam taki fetysz, że zaciskam dość mocno pasek, więc jak ręką się zmęczy, to zmieniam Noszenie zegarka na prawej ręce bywa męczące, nie sądziłem, że nawet nauczyciele będą pytać czemu tak robię Edytowane 16 Lutego 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #773 Napisano 16 Lutego 2018 (edytowane) Ja jestem leworęczny, więc nosze zegarek, jak to kiedyś mi powiedziano "jak pedał" Ciekawe, co wg tak twierdzacych, jedno z drugim ma wspólnego ?Zakładam, że "pedał", to homoseksualista. Żenujące są takie wywody. Edytowane 16 Lutego 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stary_p 3 #774 Napisano 16 Lutego 2018 Hi, hi. Chyba za dużo Witaj w klubie, praworecznych nosicieli Obstawiałem 52 wiec wszedlem na strone producenta a tam: Case: Solid titanium. 47mm (excluding crown). Height: 13mm. Lug to Lug: 60mm. Solid screw-down engraved case back. Over-sized push/pull crown (as per original B-uhr pilots) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #775 Napisano 16 Lutego 2018 O Panie! To w moim przypdku tylko na udo! Jak w czasie WWII ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach