Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

joannaj

Zbita szybka w CK K3422330

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

wczoraj zbiłam szybkę w moim ukochanym zegarku Calvin Klein model K3422330. Czy ktoś mógłby polecić mi fachowca w Krakowie, który byłby w stanie się tym zająć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że takie szkiełko może być dostępne tylko tylko w serwisie fabrycznym (nie wiem czy taki istnieje...) lub u producenta.

post-6402-0-81975600-1335522414_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się - to nie wyglada na standrardowe lub nawet zbliżone do standardowego szkiełko :)

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się - to nie wyglada na standrardowe lub nawet zbliżone do standardowego szkiełko :)

U producenta kosztuje to ok. 500 zł - połowe tego, co sam zegarek, niestety. Myslalam, ze moze da sie jakos takie szkło "dorobic"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś posiada "tolerancję estetyczną" to bez większych problemów można dorobić plastikowe szkiełko. Co 20 to nie to samo co 500, zależy dla kogo. Dopuszczalna jest również indywidualna twórczość. Można na przykład dorobić metalową wstawkę z okienkiem na szkiełko i będzie jeszcze łatwiej szkiełko wymieniać. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.